A TEN WORD STORY

 
 
I’m homesick for arms that don’t want to hold me
 

25 juni

 
 
Hej mina vänner!

Sitter på jobbet med Jay-Z på repeat i hörlurarna och dricker kaffe som det vore vatten. Det finns en kaffemaskin på jobbet med det där lyxiga, goda kaffet. Njuter av varje klunk.. Får bli sista koppen nu hehe.
Har precis haft lite lunch och då köpte jag och pappa lite thai-mat från Thaivagnen i Hersby. Tog en Pad Thai med kyckling! Alltså, mm.. Mat. Haha! Jag jobbar i två timmar till, sen ska jag antingen åka och träna direkt eller åka till stan.. Dilemma dilemma. Det löser sig. Har hamnat i en svacka så har noll motiviation att träna om jag inte går på grupp-pass, och idag är det inget grupp-pass som lockar haha. Men det löser sig nog. :) 
 
Vad har ni missat då?

Midsommar spenderades med ett gäng vänner hemma hos Clara där jag och Clara hade styrt upp en heldag med lunch och middag och massa lekar! Det var kul, men med det där självklara kaoset lite då och då. Men det är nästan oundvikligt så ingen större skada skedd där. Annars har jag umgåtts med vänner, tagit passfoto och varit med min vovve. Jobbar hela veckan sen är det helg och då blir det väl fortsatt med roligheter för min del ;) Puss!
 
 Vi bjöd bla. på västerbottenostpaj, rostbiff, soltorkade tomater, kötbullar, brödpinnar, ägg med kaviar, färskpotatis, sallad, toast skagen, sill, lax och så vidare.. Till efterätt blev det en supergod tårta med citronsockerkaka+maräng+massa grädde och jordgubbar! Mmm! Dekorerade med Noblesse också (hur gott är inte det för övrigt?) tyvärr inga bilder men tro mig när jag säger att den var lyckad ..

klurigt

 
Sitter och fibblar med en promemoria på jobbet. Svårt det där med juridik. Så många lagar, så många kryphål och så många undantag. Gaah. Ska köra på i minst 1.5 timme till, sen tar jag lunch. :) 
Hoppas ni har en rolig sommarlovsdag... Gör något åt mig också! Puss

q/a

Jag undrar om du är nöjd med ditt gymnasieval? Hade du många val, isf vilka? Hur valde du?
 
Svar: Mjaaa. Nöjd med val av inriktning, lite mindre nöjd med skolan. Har nog att göra med att jag fick en halvtaskig start. Men, jag skulle inte valt om Hersby om jag fick chansen utan vågat välja en skola i stan. Men jag var nog lite för feg och lite för lat för det. Bor trots allt extremt nära Hersby, så det väger ju till stor del så att skolan hamnar på plus-sidan. Jag hade fyra val! 
Ekonomi/Juridik på Hersby, Sam/Media på Värmdö Gymnasium, Sam/Beteende på Hersby och Sam/Media på Östra Real. Jag vet dock inte vilken ordning, bara att Ekonomi/Juridik var första. :)  Det var så länge sen, haha. Ni 98:or som valt Hersby nu tror jag dock kommer ha en grym gymnasiegång när 96:orna går i trean. Tror också att det blir så sjukt mycket vad man gör det till. Försök att inte bry er om så mycket. Skit i att ni är yngst och låt ingen köra över er ;) Good luck have fun! ♥

jobb

jag och min fina clara :) bild från min instagram @daffipaffi
 
Det är söndag, klockan är snart elva och jag borde verkligen ligga i säng. Utmattad efter sjukdom, tidiga morgnar och sena nätter. Imorgon ska jag upp 6.30 för att jobba. Jobbar veckan ut men är ledig på midsommar. Kommer säkerligen ha en supermysig midsommar med måånga fina vänner. Jag ska dricka en kopp te, ta en ost-macka och försöka samla tankarna innan jag varvar ner och tillslut däckar i säng. För lite sömn räknar jag nästan med. Godnatt på er!

au natural

 

livet

 
 
I onsdags hade min bästis sin födelsedagsmiddag för ett gäng nära kompisar och lite senare kom några andra kompisar förbi. Hade en superrolig kväll fylld med Beer pong, lekar, god mat och massa skratt! hoppas ni hade en lika bra start på lovet :) Nu ska jag iväg och jobba, ciao

klar med ettan

blandade bilder från ettan!
 
Idag hade vi skolavslutning och jag kan officiellt säga att jag är helt klar med första året på gymnasiet! Jag lovar er nior som ska börja att detta året kommer kännas som typ en vecka. Det har gått så sjukt snabbt, samtidigt som det har hänt otroligt mycket.. Svårt att förklara, men nu är det över iallafall! Nu ska jag njuta av sommarlovet och första kvällen spenderas hos min fina bästavän Clara för en grym middag med ett stort gäng och en helt viiild kväll! Nu kör vi sommaren 2014!

thank god for friends

 såhär glada gör ni maj :)
 
Vilken jävla tur jag har som har så fina vänner. 
Att ens ha chansen att kunna vara med mina vänner varje kväll, ha myskvällar och samtidigt vilda och kaosade kvällar, dansa och samidigt kolla på film. För att sammanfatta det här spontana inlägget; jag älskar mina vänner så jäkla mycket. 
 

Jag jag och jag

 
"Väduren, zodiakens förstfödda, är ett ledande eldtecken som agerar spontant, impulsivt och sällan är långsint. Rastlös och otålig rusar Väduren genom livet med en tävlingsinstinkt som få andra. Inte sällan är dessa individer besatta av träning, eller åtminstone väldigt stolta över sig själva då de tränar. Stolthet är överlag ett av de tydliga drag som Väduren bär med sig, men deras främsta egenskap är förmodligen att dra igång saker. De kommer med idéer, är ofta optimister och har inga problem med att leda en grupp – även om de inte har behov av att leda andra, som till exempel Lejonet. Istället är Väduren lika stark på egen hand. Väduren har nämligen ett rykte om sig att vara ett väldigt självcentrerat tecken som sällan tänker på andra. Det finns viss sanning i det här men jag ska försöka fördjupa bilden. Min bästa vän är Vädur, och ofta när man hälsar på henne – speciellt tidigare – hade hon en tendens att typ göra te åt sig själv utan erbjuda andra. Eller så frågade hon lite försent, typ när hon själv var klar med sin kopp. Man kan ju undra hur det här kan komma sig, men sanningen är att Väduren tar det för givet att vi alla ”tar det vi vill ha” i livet. Ju mer jag lärde känna min bästa Vädur, desto tydligare blev det för mig att det inte fanns några problem med att jag öppnade hennes kyl och tog vad jag ville ha. ‘Det är väl så man gör?’ tänker Väduren och rycker på axlarna.
 
 

Kroppen överlag är viktig för Väduren, framför allt vad gäller styrka. Vädurar har en tendens att vara väldigt starka, även om de inte tränar. Träning är dock ofta ett väldigt, väldigt bra sätt för Väduren att göra av med all sin överskottsenergi. Det här otåliga och till viss del ganska aggressiva tecknet har nämligen en tendens att bli lite galna om de inte får göra sig av med all denna energi. Väduren är helt enkelt ett powersign. I kommunikation med andra är de tydliga, raka, ärliga och direkta. Det finns inget en Vädur tycker värre om än när saker pågår under ytan och de förväntas ”känna av” eller på annat sätt veta om dessa detaljer. Väduren kan därför också uppfattas som en aning naiv och detaljvilsen. Eftersom de är relativt ”okomplicerade” tecken som sällan ser någon poäng med att hålla saker hemliga. Stora känslor, blödighet eller långa samtal om känslor är inget Väduren går igång på – alls, utan Väduren föredrar när det händer saker och är ofta otroligt ointresserade av att sitta i timmar och prata om ”livet”.

 

 

Vädurar har ofta bråttom dit de ska, går ofta snabbt och har ibland, som sagt, inte det bästa detaljfokuset. Väldigt ofta drar de snarare mot en naivitet som kan vara väldigt charmig, där de helt enkelt glömmer att tänka i detaljer. Tidsplaner spårar ofta ur om Väduren får bestämma, och det händer att jag frågar Vädurar i min närhet hur någon är eller ser ut. ”Snäll och glad!” svarar de glatt, eller kanske ”hen har ögon, näsa, mun.. hår!” Däremot är Väduren otroligt medveten om vad de vill och vilka genvägar som är bäst för att nå sina mål. De verkar veta exakt hur de ska få saker att hända och är allmänt obekväma om de måste sitta still alltför länge. Väduren är ett otroligt innovativt tecken, de är ofta först med saker och orädda för nya saker – tvärtom verkar de ibland tolka hela världen som en utmaning – vilket gör det roligt att vara bland dem. Modiga och vågade är ett avslöjande drag hos många Vädurar – även om en del av dem kan vara blyga, känsliga eller försiktiga på ytan. En lycklig Vädur är en Vädur som ständigt är på väg någonstans, och på många sätt är de som små barn. De minsta utmaningar eller nyheter kan göra dem otroligt glada och engagerade – lite som en glad hund som får syn på ett koppel och förstår att de snart ska få gå ut.

 

Kort om Väduren
Kvalitet: Ledande
Element: Eld
Styrs av: Mars
Säsong: Våren
Metall: Järn
Sten: Ametist, Diamant
Färg: Rött
Anatomi: Huvudet, ansiktet
Nyckelord: Aktiv, innovativ, modig, vågad, initierande, energisk, otålig, självständig, naiv, bestämd, stridslysten"

- tagen ifrån veckorevyn.


5 juli

 
Vilken dag! 

Idag tar alla treor i min skola studenten. Jag var vid utspringet med några kompisar och fasen vad jag är avundsjuk! Man blev liksom glad av deras glädje. Helt sjukt. 2 år kvar, I can do it..! Hoppas det går snabbt, för jag vet att dagen jag tar studenten kommer vara den bästa dagen i mitt liv, utan tvekan. Efter det gick vi ner till alla flak, hoppade på där och blev nersprutade i öl i några timmar. Kom hem ungefär vid kvart i sex, nu har jag duschat och ätit och sådär. Ikväll ska det dansas i mna nya klackar hela natten lång och fira alla glada studenter! Puss

+++

 
and it hurts
cause I wanna leave
and you wanna leave
but love keeps us together
 
 

RSS 2.0