summertime

snapshots, @daffipaffi på instagram
 
Hur fint är det inte att sommaren börjar komma fram? Själv har jag legat och glassat i vår trädgård flera dagar i sträck och desperat försökt få den sol som jag inte vågar hoppas kommer stanna. Tydligen ska det snöa på torsdag? Från 20 grader + till snö?! Hur är det möjligt. Igår var jag till och med ute och sprang i shorts? Rena drömmen. 
 
No matter what - låg nyss ute i 30 min men det blev lite halvkallt och molningt så ligger as we speak i min säng och försöker fundera ut när, var och hur jag ska träna.. Gå ut på en lång powerwalk/gå till gymmet för styrka och lite konditionspass.. Svårt ;) Vi får väl se helt enkelt. Skönt med kort dag imorgon + lång helg på det. Sverige♥

4 AM

 
Vad mycket tankar som kommer upp mitt i natten/sent på kvällen.  Man är ensam och försvinner in i tankar man lätt undviker när man är vaken och igång under dagen. Ångrar, vill göra om, vill göra rätt.
4 am knows all my secrets

raw

 
Älskar dessa bilder. De är tagna i det perfekta ögonblicket och är sådär perfekt råa. Så jäkla häftiga.

High hopes

 
 
And in my dreams, I meet the ghosts of all the people who have come and gone
Memories, they seem to show up so quick but they leave you far too soon
 

Bra träningspepp

 
We don't play around - Jessie J & Dizzee Rascal

Dance! Voodoo & Serano Edit - Lumidee & Fatman Scoop
 
Recess - Skrillex
 
#tadidada - Peet Syntax vs. Alexie Divello
 
Cooler Couleur - Crookers, Yelle
 
Pump up the Jam - Bodybangers
 
Kings & Queens - Urban Cone

Golddust - DJ Fresh

We like to party - Showtek

Work out

 Favvomaskinen
 
Tjolahoppppp. Hoppas alla hade en skön/rolig fredagskväll. Igår var jag i stan med Clara efter skolan, käkade lite på Joe and the juice (Ärligt, det finns inget som slår det. Skulle äta där alla dagar i veckan if possible) och gick runt lite i affärer. Hittade däremot inget jag letade efter :/ Någon som vet vart man kan hitta en snygg kjol?
 

Jaja, sånt är livet. Efter det var planen hem och vila lite innan jag skulle åka och träna men jag somnade i min säng och att vila lite blev att sova i två timmar. Haha! Jaja, sånt är livet.. Antar att min kropp krävde lite extra sömn igår. Sen åt jag iallafall en god middag som bestod av pulled chicken. Men - hade lite överskottsenergi och klockan åtta tog jag mig till gymmet och tränade till halv tio ungefär. Hur skönt som helst! Gymmet var tomt och jag kunde gå runt och klämma lite på olika maskiner som jag inte testat förut. Nu vet jag exakt hur jag ska lägga upp mitt nästa gympass, hehe.. Nä, men det var jätteskönt och fick in ett bra flyt.  Sen åkte jag hem, drack lite te och åt ananas! En och annan chokladbit slank ner också, men vad fan, är det fredag så är det ;)
 
Nu har jag precis gått upp och ätit lite frukost och ska snart ge mig ut och försöka springa. Har dock haft en skada nu i några månader som vägrar försvinna, så vi får se om den är på min sida idag... Annars får det bli en snabb powerwalk på en mil. Men som sagt - we'll see. Vid två kommer släkten och ska fira mig lite i efterskott och ikväll ska jag hem till TIlda. Update you later!

Skön vecka

Halvtaskig bild ifrån London
 
Hallåå.
Ska snart gå iväg till skolan, måste bara byta från mina bekväma byxor till ett par jeans... Hehe, vilken plåga. Har det så otroligt skönt på morgonen nu för tiden. Går upp, käkar frukost, klär på mig, borstar tänderna sen är jag i princip off to go. Har struntat i smink nu (kanske lite för länge..) för den enkla anledningen att jag inte orkar bry mig om hur jag ser ut i skolan då ingen riktigt har mitt intresse i mina korridorer haha. Men - det var inte det vi skulle skriva om idag. Jag har i alla fall en otroligt skön vecka då hälften av mina lärare är borta och vi då får hundra håltimmar i princip, haha! I tisdags och onsdags började vi runt 11-tiden så då hann jag till och med träning på förmiddagen, vilket gjorde att eftermiddagen var fri och jag äntligen kunde hitta på något efter skolan! Första gången since forever. Igår åkte jag och Gabrielle till exempel till Joe & The juice efter skolan, tog en avoshake och satt och funderade och snackade om livets alla problem, haha. Hur mysigt som helst. Idag har vi dock ingen sen morgon, men istället en två-timmars lunch. Funderade på att träna, men tror det blir för stressigt... Jag bor dock 500 meter från skolan så jag går nog hem och sätter mig på vår uteplats och myser istället. Vi får se! Har saker att se fram emot i helgen också, så denna vecka går (och har gått) snabbt. Nu märkte jag dock att det blev lite bråttom här, så får skynda mig med jeansen, haha! Puss på er

quote me


Tonåren




RSS 2.0