+++++


Cara Delavigne

 

2 bilder från julafton

 

JULAFTON!!!!!!

min fina syster
 
Ihhhh!! Efter ett års väntan är julafton äntligen här igen, hihi! Älskar verkligen juleen. Jag och Elli vaknade upp väldigt tidigt, eller jag gjorde, så gick jag upp och väckte henne så gick vi ner tillsammans, käkade frukost och öppnade alla våra presenter. Jättecooozy. Efter det så bytte vi om, fixade oss och väntade på mammsen. Sen åkte vi alla tre till mormor och morfar där våra kusiner väntade så åt vi jul-lunch, tittade på kalle anka, öppnade mer presenter och fikade. Nu har jag preecis kommit hem och är rätt trött 2 be honest haha. Är nöjd med dagen och kan inte längta mer tills nästa år haha! Ska bara överföra och redigera de få bilderna jag faktiskt tog idag sen kommer de upp här på bloggen. Puss puss puss

23 DECEMBER

I fredags :) (jag vet, jätte tråkiga bilder)
 
Förlåt mina vänner! Har helt glömt bort bloggen. Det är fan den 23 december, det är helt sinnessjukt! Julafton IMORGON. Aaaah. Jag och min syster kommer vakna upp helt ensamma i hela huset och så kommer våra julklappar vänta på oss, sen ska vi göra i ordning en frukost och sen kommer mammi hem och då ska vi åka till mormor och morfar för att fira juuul. Så mysigt :)
 
Men hm, vad har jag haft för mig.. Min skola fick lov i fredags, efter det åkte typ alla tjejer i nian hem till Emma (vi är typ åtta stycken så det var inte så farligt haha) på brunch! Så himla mysigt, hon och Gabrielle hade gjort det hur gosigt som helst. Så där var vi i några timmar och hade det allmänt kul. Efter det åkte jag och mötte Peder för att byta julklaaappaar hehe. Sen åkte jag hem, sminkade mig osv, åkte och mötte Adiam, Zara och Lucinda sen så drog vi hem till Lili där det var lite folk. Det blev lite kaos ett tag men det mesta är lugnt nu haha. 
 
Igår kväll åkte jag hem till Adiam med Luci och så bytte vi julklappar, cooz. Åkte hem vid tolv och sen kom jag hem och somnade vid 1-2. 
 
Imorse vaknade jag upp, åt frukost, pallrade mig till gymmet och gick en promenad hem. Sen städade jag heeela mitt rum, grovstädade verkligen, så allt luktar gott och allt är jättefiiint nu hihi. Love that feeling! Sen har jag och min syster bakat pepparkakscupcakes (farligt goda) och haft det myysiiit. Nu ska jag, elli och mammi käka middag. Puss puss! 

Gymmar!


ÅR 2012 - Januari till Augusti

Januari&Februari 2012:
 
Hmm.. Hade utegångsförbud hela Januari och Februari månad till att börja med haha. Spenderade typ all tid med att gå på promenader med Billaaan haha. Vad gjorde jag meer..? Gud jag kommer typ inte ihåg. Jag mådde väl rätt bra då tror jag, tror inte heller något särskilt hände haha. Juste ja, John och Edward hade en tour i Sverige i Januari, då åkte jag runt i Sverige med Filippa haha. Det var stört kul, det var första tecknet vi fick på att de kom ihåg oss och så vidare också. Efter typ 5 månader? Helt sinnesjukt. Världens finaste killar
 
Mars 2012:
Jaaaaaa duuu, I mars fyllde jag ju år först och främst :D Hehe! Men Mars var jag typ också bara med Filippa och Bill, även här träffade jag John och Eddyyy! Var i Dalarna med Nelly när alla andra var på Avicii... hahaa Nothing special 
 
April 2012:
 
Hmmm.. I början av April blev jag tillsammans med Bill typ officiellt haha. Sen åkte jag till LA, aahh. Bästa resan ever. <3 Kommer inte ihåg så mycket mer. Joooo, valborg!! Det var en otroligt rörig kväll haha där jag skrek och grät i ena sekunden och sen döskrattade i andra.. jätte skeevt!
 
Maj 2012:
 
Jaaa jag vet jättekonstiga bilder men har inte min gamla dator så det här är lite bilder jag hittade på min telefon ifrån maj typ.. Haha! Här började det väl typ bli soligt? Jaja, life was well pretty good tror jaaag. Gjorde inget särskilt i maj. Bråkade jäättemycket med Bill så umgicks jääättemycket med mina underbara vänner. Här började man väl typ kunna ha bara ben och ha ute-picknicks och sånt. Coozy!
 
Juni 2012:
 
Fick sommarlov, jag och Bill gjorde slut, vi hade en jättemysig klassmiddag vi tjejer, jag hängde jääättemycket med Filippa, Anton, Noel, Assar, Ousman, Linus, Emrik och Brian... Hmmm jag kommer inte ihåg så mycket men jag njöt väl typ mest av sommarlovet haha. Mådde nog som sämst den här månaden tror jag. Midsommar spenderade jag med Lili :D <3
 
Juli 2012: 
 
Lärde känna världens bästa Adiam och började hänga i stan och lärde känna alla människor därinne. Var på fest bokstavligt talat varje dag tror jag. Haha! En jääätterörig men ändå jättebra månad. Jag vet inte riktigt jag mådde både bra och dåligt men jag tror jag undvek det dåliga så jag mådde så sjukt jävla bra för jag tänkte inte på något i somras haha. Världens bästa sommarloov! Åkte till Cannes i en vecka också :) 
 
Augusti 2012:
 
Augusti var väl rätt likt Juli. Jag var alltid inne i stan och festade med Adiam och Lucinda. Lärde känna så många nya underbara vänner och hade alltid det så kul, trots fleeeera misslyckade händelser haha. Fick lite utegångsförbud då och då också hehe. Åkte till Mallorca med Filippa, en av de bästa resorna i mitt liv, det var så nedrans roligt och jag kommer aldrig glömma det i hela mitt liv. Vi hade det verkligen hur bra som helst! Skolan började och då började även jag må sämre igen haha.. Vi åkte till Hustegaholm med klassen också vilket blev totalt misslyckat för min del. Men men! En bra månad over all :)
 
 

Min dator är lite skev

 
.. därav den dåliga uppdateringen! Men det händer inte så mycket. Skolan slutar på fredag (lycka!), julafton på måndag och sen nyår sen vips kommer det vara 2013. Hjälp! Jättenervöst! Ska försöka göra en liten throwback från 2012 om jag orkar/har tid. Jag har iallafall bara skola på dagarna och brukar träna som vanligt efteråt. Igår käkade jag middag med Luci och Adiam i gamla stan vilket var supercooz! Nu har jag precis käkat middag och duschat efter ett gympass med Lili, var dock skittrött så lallade mest runt haha. Vi var på Core men det var inte så kul.. :p Jajajajajaja puss ♥

last night!

 
Heey! Nu sitter jag i min soffa, dricker te och tittar på Harry Potter med min syster hehe, båda är så jävla trötta. Tänkte åka och träna sen men vi får se om jag pallar. Har iallafall ett pass inbokat imorgon! 
 
Igår kväll hade jag så sjukt jääääävla kuuul!! Jag var på en sjukt grym fest som mina tre killkompisar hade ordnat, det var glittertema, så alla behövde ha något glittrigt på sig och det var så himla kul att alla hade klätt upp sig och så vidare! Jag började med att äta middag hos min pappa vilket var väldigt mysigt, sen gick jag till Ena där jag sminkade mig och klädde på mig med Sally, Filippa och Greta! Jättekuueel. Sen vid typ kvart i tio gick vi ner till Adrian där det var feeett mycket folk och så dansade jag och skrek resten av kvällen! Hade verkligen en urbra kväll igår med människor jag älskar och jag har inte haft så roligt sen i somras! Hade på mig en glittrig kjol, ett svart linne, klackar och sen massa glittrigt smink osv haha. Fick dö-ont i fötterna i slutet av kvällen men det var det värt. Vid typ halv två-två gick jag och Filippa hem till mig för bussarna hade typ slutat gå så vi gick iallafall hem till moi och somnade på diiirrekten. Hoppas ni hade en bra lördag, det hade som sagt jag iallafall! :D

mallorca 2012


småmysig


Filippinerna!

 
Visst var du på Filippinerna? Jag & min familj funderar på att åka dit, hur var det? Var bodde ni? Kan du inte skriva ett inlägg om det snääälla?:) tack för en bra blogg, kram!
 
Svar: Gud vad kuuuuul! Åk dit! Ja, jag var i Filippinerna med Lucinda, min pappa och hans kompis år 2011. Det var så jäkla roligt! Vi fick väldigt mycket fritid så det kändes nästan som vi var där själva vilket förstås var kul det med hehe. Dock tar det så nedrans lång tid att flyga dit, vi reste i över ett dygn.. Men första veckan var vi iallafall i Cebu, vilket är en stad. Där fanns Starbucks och lite affärer här och var. Shoppingen är inte så bra i just Cebu så det var inte så jättepositivt på den fronten hehe. I Manila är den dock bättre vad jag vet! Iallafall, där dök vi mycket och tog vårat dykcertifikat och så vidare. Vi dök med delfiner och Späckhuggare när vi var där, det var skit-tufft! Sen fick vi bada med dom på ytan efteråt :D Sen badade vi och solade, gick och käkade och tog det lugnt helt enkelt. Efter 1 vecka åkte vi till underbara Palawan, världens finaste paradisö. Det är en sån där scen man bara tror finns i filmer och så vidare. Sanden är kritvit och hur len som helst, vattnet är turkost och klart och solen lyser starkt hela tiden. Det negativa är dock att det är så fuktigt i luften! Så fort man klev ut ur duschen blev man minst lika fuktig och svettig som man var innan haha. Men så är det ju! Där dök vi, hur häftigt som helst, sen badade vi och solade, men det var nästan olidligt.. Det var sååååå varmt!! Vi paddlade kanot och massa sånadär saker också haha. Det var verkligen en jätterolig resa och det var helt underbart att vara där! 

Frågor och svar

Var kommer jeansen ifrån?
Svar: Det är dessa jeans och de kommer ifrån Hollister.
  
Hur ofta tränar du egentligen? :S
Svar: Från ungefär 3 veckor sen har jag försökt träna minst 5 gånger i veckan haha och det har gått alldeles uutmäärkt! Annars har jag väl tränat typ 1-2 gånger i veckan, vissa gånger mer och vissa mindre. Men jag mår så himla mycket bättre av att träna så jag prioterar det mer och mer nu, känner verkligen hur mycket lättare livet går för mig då. Det kan låta fånigt men jag blir gladare, piggare och känner mig 100 gånger fräschare.
 
Jag har en fråga! Vem är den snyggaste i din skola tjej/kille??
Svar: Haha vilken elak fråga, jag vet faktiskt inte.
 
Varför tränar du? Asså vad är ditt mål?
Svar: Tjaaa, asså som sagt mår jag bättre av att träna så jag tränar väl för mig själv och ingen annan. Rent utseendemässigt vill jag väl bli tightare typ haha. Är sjukt svag också så vill väl bli lite starkare och få bättre kondis heelt enkelt.
 
Vad ska du ha för nyårsklänning?
Svar: Jag fick faktiskt hem min nyårsklänning för några dagar sen. Är dock liiiite osäker.. Men jag kan säkert visa den när det väl gäller höhö
 
Är du 98a? 
Känner du Lottie (charlotta.nu), Mikaela Matatko, Zara Larsson, Chloe Schuterman ?
Svar: 1. Yees jag är född 1998, jag går dock i nian med 97:or
2. Haha lol. Ja jag känner Mikaela och Lottie, jag och Zara har har träffats ett par gånger, nej jag känner inte chloe:p
 
Vad har du för betyg? Skolkar du mycket? För det känns som det haha och jag har typ hört det
Svar: Haha, jag har faktiskt någorlunda bra betyg tro det eller ej..! Hade riktigt sketna betyg i åttan men jag tog tag i mig själv nu eftersom det är sista året och allt så har höjt mig i princip allt, har dock sänkt mig i ett ämne vilket kanske inte är lika kul hehe. Men så är det, jag har ett halvår till på mig! Angående skolk och sådär så nje jag skolkar inte mycket, det kan hända att jag sover en halvtimma extra eller något och råkar skippa samlingen men det ända vi gör där är att läsa så det blir inte så mycket skada utav det, tar igen det på nollltiiid.

Torsdag/Lucia

 
Ahhh ett skämt vad tiden går snabbt!? Vad händer liksom, 11 dagar kvar till julafton! :o Det är helt sjukt, sommarlovet var för typ en halv månad sen?! haha. Nu mår jag iallafall superbra och är på stört bra humör för JAG HAR LÄMNAT IN MIN SISTA SKOLUPPGIFT FÖR 2012!!! ♥ Best feeling eeever! Haha. Idag var jag i skolan i typ en halvtimma, jätteonödigt menmen, sen drog jag och Filippa hem till henne för att käka lite snabbt, sen åkte vi in mot Östermalmstorg och mötte Dana för att vi skulle vara modeller för hennes fotoprojekt, vilket var cozy! Sen åkte jag hem, lämnade in uppgiften (!) och sen åkte jag och min syster och körde ett spinning-pass på gymmet. Jäätte jobbigt haha, vilket var skönt!! Sen körde jag lite lår och rumpa också. Stört skönt, älskar att träna! Sen åkte vi hem och käkade middag och nu har jag duschat osv. Förlåt för lite skev uppdatering förresten.♥ 

guess where i am


Plugg

 
Heeye! I måndags hade jag ett jättejobbigt muntligt föredrag då jag skulle prata om en sak i ungefär 7 minuter vilket är vääldigt lång tid, och man får inte göra det tråkigt, så man måste alltså säga intressanta saker i över 7 minuter! Aah. Jag hatar verkligen att hålla föredrag haha, och det var inte ens meningen att jag skulle göra det men jag tog tag i mig själv och så läste jag upp det inför hela klassen. Jag var jättenervös och jag tycker själv det inte gick så bra men alla sa åt mig att det inte var farligt alls och att det var bra så får väl lita på dom haha! Efter det hade vi matteprov och jag fick psykbryt så sprang ut därifrån och kom tillbaka efter en halvtimma och körde på hahah. Skit skumt. Men det gick väl helt ok! Sen åkte jag och tränade med Andrea :)
 
Idag åkte jag till skolan och hade typ en lektion vilket var jätteovärt haha, men jaaajaa är på jättebra humör som jag alltid är nu för tiden (tror det beror på att jag tränar mycket to be honest) så det var ingen fara med det. Nu är jag hemma och pluggar och dricker te, ska byta om nu och pallra mig till gymmet. Puss på er.

I'm a Unitato

 

Min helg

 
Hey boobears! Hoppas ni har haft en treeevlig helg!
I fredags var jag faktiskt bara hemma och myste med Adiam på kvällen, vi käkade sushi osv, sen drog hon hem och jag pratade i telefon resten av kvällen. Sen vaknade jag upp dagen efter, pallrade mig iväg till gymmet, åkte hem, tog världens längsta bad och tittade på gossip girl! Jättemysigt verkligen. Efter det pluggade jag lite, sen fixade jag mig, käka middag och sen åkte jag med Jessica, Lucinda och Adiam till Peder där det var lite foolk, det var kul! Efter det fanns det småfester lite överallt och det blev sjukt oklart men drog hem vid ett ungefär och gick och la mig så fort jag kom hem, var så trött haha! Imorse vaknade jag, städade mitt rum sen bakade jag och mami lussebullar♥ och sen har jag tittat på fiiilm och bara myst! Ska duscha och fixa till mig lite sen så ska jag träffa Adiam ett tag! Puss

away from reality


Min önskelista!

Sen har jag önskat lite andra blandade saker av pappa också men dom kommer jag inte få förrän i januari någon gång för han är bortrest. Men detta är min önskelista, vet att några har velat se den! ♥

live while we're young

 
 
 
 
 
Bästa tagg-låtarna, theey neever get old 

VS 2012

 
Måste ju vara världens snyggaste tjejer samlade i en liten grupp. Alla är så jääääädrans snygga man blir alltid lagom deppig efter att ha sett det, haha. Nej men helt ärligt, showen var lika bra som alltid. Justin Bieber, Rihanna och Bruno Mars var även sjukt grymma! Måste erkänna att jag tycker Justin Bieber är läskigt snygg, höhö. Aldrig riktigt tyckt det innan. 

Min dag

 
Hello readers! Jag har haft en någorlunda lyckad dag och iallafall fått mycket gjort. Vaknade upp imorse och valde att vara hemma på grund av snön och sådär, det var ganska skönt faktiskt. Pluggade iallafall stört mycket hela förmiddagen, tittade på Gossip Girl, sen vid tre-tiden kom Lili förbi så drack vi massa te och snackade om liveeeeet haha! Alltid så mycket problem med oss! Sen åkte jag och min syster på ett pass på gymmet vilket var sjuuuukt givande! Fick fett ont i rumpan haha. Men det var skönt iallafall! Efter det drog vi hem, käkade middag, duschade och tittade på VS. Så stört snygga att det är ett skämt! 

Blair and Chuck ♥

Most perfect couple of all time

sjuuukaste


Snöstorm

 
Gud, vädret är heeelt galet just nu. Det snöar så sjukt mycket och allt blåser utomhus, blåste typ omkull mig när jag försökte gå till bussen. Iallafall - värsta morgonen i mitt liv! Jag kämpar mig till bussen, åker till Lidingö Centrum där jag ska byta buss och jag fryser som in i helskotta. Min jacka är inte alls så varm som jag trodde, inte på långa vägar.. haha. Men iallafall, där väl i centrum fick jag vänta i en hel timme! Hur sjukt är inte det? Kände mig heeeelt förstörd, så jag tog en buss till Kvarnen där jag fick gå hem ifrån. Fortfarande lika kallt och fortfarande lika irriterande. När jag väl (äntligen) kom hem så klev jag i ett sjukt varmt bad och låg och tittade på Gossip Girl för att värma upp mig haha. Nu sitter jag iallafall med en avocado-sallad (love) och en stor kopp te, ska sätta igång med min engelska-uppgift nu. Ha en bra dag!

gossipgirl♥

 
Älskar Gossip Girl, Älskar Blair Waldorf, Älskar Chuck Bass, älskar Upper East Side..
Har spenderat en timme eller två med Gossip Girl, en god sallad och en kopp te. Världens mysigaste kväll. Som sagt måste jag dock plugga... Får sätta igång med det nu. Puss

@gymmet


plugg, plugg, plugg

Heeey baabeeees!
Sitter just nu och kämpar med en uppgift jag ska lämna in imorgon och jag fattar noll.. Peder försöker hjälpa mig men som sagt förstår jag ingenting hahaha är så lost bara. Sjukt skoltrött, känner bara att allting vi lär oss är onödigt även om jag vet att det egentligen inte är det. Det är så tröttsamt bara! Kan inte längta mer tills vi äntligen får lov. Betygen sätts också nästa vecka, fuck vad nervöst. Har sjukt mycket att göra tills dess. 
 
Idag har jag iallafall varit med Isabella, bakat bullar, tränat och pluggat. Standard haha! Hoppas ni har haft en bra dag, ni kanske kan bli liiiiite bättre på att kommentera bara.. ;) Pusssss

Skooolaaa!

 
Hej mina vänneeer, och så blev det måndag igen.. haha! Usch, sämsta dagen på veckan eller vad säger ni? 
Vaknade när vi började idag så kom lite sent men nu sitter vi iallafall och har matte och jag fattar noll. Det är nog dags att börja sätta igång eftersom vi har prov på detta nästa vecka och som sagt fattar jag ingenting. Efter skolan ska jag träffa Isabella som jag inte har hängt med på eeevigheter. Sen ikväll ska jag träna sen plugga! Ha en bra dag!

svar

När fyller du år?
Svar: Jag fyller år den 28 mars! Lääängtar.
 
Asså hur är din relation med peder? Är det inte väldigt skumt att det är Bills bästa kompis?
Svar: Haha.. Peder är min bästavän och det är allt som räknas :p
 
Vad skulle du säga din bästa egenskap är?
Svar: Jag vet inte riktigt, mina egenskaper och min personlighet förändras beroende på vem jag är med. Men jag är väldigt hjälpsam och jag hatar att se folk som är typ ensamma/ledsna. Sen är jag ganska beslutsam och kan lätt bli så att jag vill bestämma vilket kan vara både bra och dåligt haha
 
Alltid undrat hur har du blivit så populär? ALLA vet vem du är
svar: haha wtf tvekar på det.. jag vet inte riktigt jag är som jag alltid har varit haha
 
Hur kom du över Bill? Jag har nämnligen precis gjort slut med min pojkvän och jag känner mig helt förstörd. jag vet inte vad jag ska göra och jag gråter dag in och dag ut. Inte för att jag vill bli tillsammans med honom igen utan för att jag saknar honom, allt var mycket bättre förut.
 
Svar: ♥! Jag förstår dig. Först och främst är det verkligen okej att vara ledsen, man måste bara acceptera det. Varför ska man inte få gråta, käka glass och titta på kärleksfilmer? Efter ett tag kommer den känslan dock försvinna, det kommer inte göra ont längre. Allt händer för en anledning, det finns så himla många andra fina killar därute. Om det verkligen är meant to be så kommer det finnas tecken på det. Det kan vara att du ser honom hela tiden, ni börjar i samma gymnasium, slumpen. Men som sagt, är det inte så det ska vara så kommer det inte heller bli. Jag tror så sjukt på Karma och Ödet och såna där saker. Men ja, DU FÅR VARA LEDSEN! Det är skönt att vara ledsen. Kom ihåg att du har en familj och vänner att lita på. Puss & Kram! 
 
Festar du varje helg?
Vem är ditt värdaste haff?
Hur många har du haffat?
Vem är din bästa vän?
Skulle du ligga med någon ful för 1 miljon kronor?
Tycker du det är fult med genomskinliga tröjor så man ser bhn?
 
Svar: 1. Asså nä, men det brukar väl lätt bli att jag går ut minst en gång i helgen på någon rolig fest eller att jag åker hem till någon kompis men det är inte så att jag känner något tvång.
2&3.  hm det behåller jag nog för mig själv haha!
4. Gillar inte att dela upp det sådär jag har flera stycken. 
5. that would make me a whore so no
6. Njaeeoo jag vet inte riktigt beror väl på Bh:n och tröjan
 
Vad har du för vinterjacka?
Svar: Just nu har jag denna men den är dock lite kall hehe.. Får se om jag införskaffar mig en ny, har ju även några gamla stycken från förra året och året innan men som sagt, just nu är denna aktueeelll. Den kommer från Boomerang och kostar 2,900 om jag minns rätt. aj lajk it, haha ser typ ut som harry potter men its cozy. 
 
Vad tycker du är en snygg outfit i vinter?
Svar: Kan göra något mysigt collage och lägga upp :)
 
vilka bloggar läser du / kollar in på ibland? säg aalla behöver verkligen bloggtips, hittar aldrig några bra
Svar: Är jättedålig på det där, läser typ inga bloggar.. Men kan hända att jag brukar klicka in på Lotties, Sallys, Enas och Andreas.

Träna

 
Hej mina vänneeeer! Idag har jag som sagt varit hos min mormor och morfar på adventsfika vilket var supermysigt. Älskar min släkt! Vi åkte därifrån vid klockan fem, sen var jag på Lidingö vid typ kvart i sex och då åkte jag direkt till gymmet och gymmade i ungefär 45 minuter, så himla skönt. Sen drog jag hem, åt middag, tittade på film, tog en dusch och nu sitter jag och tittar på Gossip Girl. Försökte plugga men det gick ju åt helskotta haha.. Jaja, sov så gott så hörs vi snart! Puss! 

Adventsmys

 
Heeey, första advent idag! Så mysigt.
Jag ska som sagt på adventsfika med mina kusiner hos mormor & morfar vilket kommer bli very cozy! Ska åka om typ en kvart. Anyways, har precis sminkat mig och klätt på mig och efter det tänkte jag dra till gymmet. Sen måste jag verkligen plugga men jag ska hinna träffa Lili också haha! Stress stress. Hoppas ni får en bra dag! 

min lördag

ph1: "ögon"delen av utställningen, helt sjukt vad många som hade målat det ph2: min tavla ph3: utanför mitt fönster ph4: världens bästa peder
 
Haft en någorlunda mysig lördag! Vaknade upp, pluggade som sagt, sen åkte jag och träffade Peder så gick vi på utställningen! För er som inte vet vad den innebär så är det så att alla nior på Lidingö har målat en tavla med akvarellfärger med temat "Se människan". Man får tolka det hur man vill och det var verkligen spännande att se hur alla hade målat! Det fanns så sinnessjukt fina målningar där jag trodde typ dom var gjorda av en 70-åring som hade sysslat med det hela livet haha! Nej men de flesta var faktiskt hur fina som helst. 
På andra bilden kan ni som sagt se min tavla. Vet inte riktigt vad jag tänkte och är inte alls lika nöjd som jag vill vara, men jag ska inte klaga. :) Nu kom jag precis hem, tittade på bio sen drog jag till en kompis och var där med några. Sen skulle vi vidare men slutade med att jag drog hem för hade stört ont i magen. Godnatt!

har ni några frågor?

 
Om ni har några frågor är det bara att kommentera så ska jag svara :) puss

study-day

 
ska spendera hela förmiddagen framför ett berg med plugg. Har missat så mycket i skolan så måste ta igen allting nu! Som ni ser är mitt hår även kort igen.. Ska dock fixa det den 10 december, ska bara låta det vila lite innan. Det är skönt iallafall! Ha en bra lördag mina fina

RSS 2.0