Måndag

<3  
 
Hej finisar,

tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för vill pausa lite. Är mitt uppe i juridikböckerna, har nämnligen ett prov imorgon där jag inte har läst så pass mycket jag önskar jag läst... Imorgon är dock grundregeln, kommer få det svårare på onsdag. Ahh, stress. Gymnasiet är fan inte lätt alltså, och jag trodde nian var jobbig.. Lekis! 
Idag slutade jag vid fyra och pallrade då iväg mig till gymmet för ett skönt pass med 30 min kondition och 45 styrka! Woop woop. Sen pallrade jag mig hem för lite plugg + middag och nu sitter jag här igen. Men jag kör i minst en timme till sen kan jag kolla Paradise, dricka te och äta choklad. Nu kör vi!

11 januari

Den andra bilden är inte från igår men tyckte den var coz så den fick hänga med :)
 
SHIT vad mycket snö det är ute! Vaknade upp till ett vinterland, verkligen. Trodde aldrig den skulle komma haha.. Vaknade iallafall upp, käkade frukost sen har jag latat mig ett tag men tänkte pallra iväg mig till gymmet snart för lite kondition + rumpa. Woopwoop! Inte så taggad egentligen men vafan, bara att göra det. :)
 
Igår hade jag en superkväll med Tilda, Clara (som båda två äntligen kommit hem tack gode gud) och Gabbi. ♥
Vi käkade middag och sådär hemma hos Clara och hade det lika roligt som aaalltid. Idag ska jag träna, plugga och troligtvis träffa Adiam. Men vi får se, mina planer har en tendens att alltid ändras haha. Hoppas ni får en bra lördag allafall! =)

vill ha

 

Day 5 – Friends

 
 
Har många fina vänner och här är lite blandade bilder, både smickrande och lite (haha) osmickrande, som jag hittade på min dator. :) 

sweet sixten

 
28 Mars är den dagen jag längtar till mest i hela världshistorien förutom imorgon (För då kommer Tilda & Clara äntligen till skolan hehe) för fyfan vad jag ska ha en bra jävla födelsedag då!! Längtar som bara den och jag vet att jag kommer spendera den på ett jävligt roligt ställe med jävligt många människor.... Tagga tagga tagga... :)

Day 4 – Something red

 
Mina naglar (:P) och favvomelliset. Vaniljyoughurt med Paulún Granola (Kakao&Hallon, bästa smaken) och som ni ser, HALLON! Mhmm..

Day 3 – Favorite OOTD


 
Man ser typ inget, har inga stabila outfit-bilder riktigt men dessa kommer jag ihåg att jag tyckte var softa :)

Day 2 – Goals

 
Jag har lite olika mål, både tydliga och några mer flummiga. Jag har kortsiktiga träningsmål som jag förhoppningsvis kan nå på högst två månader och jag har mer långsiktiga mål som får ta sin lilla tid. 
 
Ett mål som jag verkligen ska försöka ta mig till det här året är att våga mer. Jag ska våga göra nya saker, våga ta plats och våga lyssna på mig själv. Våga leva lite mer liksom! Absolut ett mer flummigt och översiktligt mål, men ett mål jag tror jag kommer må såååå mycket bättre av! 
 
Vad har ni för mål för 2014? 

Day 1 – 2013 memory

Haha jag och Lillan efter en kväll som avslutades halv fem på morgonen... 4 timmars sömn ↑ 
 
Hmm, gud vad svårt. Har så många olika roliga kvällar och dagar med mina fina vänner som jag bara vill skriva om men samtidigt inte för det är så sjukt mycket man inte kan skriva om... Hehe ;) 
Men jag skulle säga att slutet av juli-början på augusti var en otroligt rolig del av mitt år. Hängde med samma gäng typ varje kväll och vi hade lika kul varje kväll! Finns såklart saker man ångrar och saker man inte ångrar men allt som allt är jag jäävligt nöjd med min sommar. Vi hade alltid någonstans att vara och med folk vi trivdes med, varje kväll avslutades med skratt och varje morgon börjades med ett grupp-samtal för att samtala och sammanställa kvällen haha. Men - bara för att inte tråka ut er allt för mycket så slänger jag in lite pictures! (SLG♥)
 
 

lite roligt

Day 1 – 2013 memory
Day 2 – Goals
Day 3 – Favorite OOTD
Day 4 – Something red
Day 5 – Friends
Day 6 – Favorite movie
Day 7 – Your nails
Day 8 – Favorite celebrity
Day 9 – Random pic
Day 10 – School
Day 11 – Favorite song
Day 12 – Selfies
Day 13 – Phone case
Day 14 – Favorite food
Day 15 – I love…
Day 16 – Hair
Day 17 – Family
Day 18 – TV show
Day 19 – Perfume
Day 20 – Pets
Day 21 – Favorite color
Day 22 – Shoes
Day 23 – Snow
Day 24 – Old picture of you
Day 25 – Your room
Day 26 – Favorite country
Day 27 – A dream
Day 28 – Best Disney movie
Day 29 – Your celebrity crush
Day 30 – Your makeup

2014

Hoppas ni hade en bra nyårsafton och har haft en bra start på era år! Jag hade det super på nyår :) 
Umgicks med massa och hade det väldans kul faktiskt. 
 
Lite bilder ifrån mitt nyår :)
 
Idag vaknade jag rätt sent, åkte in till min tandläkare vid Globen där det blev lite kaos för jag hittade inte så jag virrade runt i cirkus 40 minuter.. Efter jag äntligen hittade så gick jag dit och efter det åt jag snabbt en Questbar för att bli på bättre humör haha. Sen åkte jag mot stan och köpte en dagbok! Efter det åkte jag hem, åt lunch och sen iväg och tränade. Nu har jag precis ätit middag och är väldigt trött... Vet inte om jag stannar hemma ikväll eller om jag gör något roligt uuuuuteeeee... Hade snackat lite med Gabrielle och Lili men vi får se! Hoppas ni får en mysig kväll iallafall :) 
 
 
Haha lökig efter ett gympass..

RSS 2.0