+++++


Comes and goes (in waves)


This one's for the lonely
The one's that seek and find
Only to be let down
Time after time

This one's for the torn down
The experts at the fall
Come on friends get up now
You're not alone at all 

thursday baby

hahaha
 
heeeey mina älsklingar, det är fredag imorgon! helt sinnessjukt ju vad tiden går snabbt. Nationella proven nästa vecka, första. Check! Nej vad nervöst.. Inte redo alls för det haha. Idag har jag varit i skolan som vanligt, gått hem, käkat, åkt och tränat, promenerat hem, käkat, duschat och nu sitter jag och försöker plugga samtidigt som jag har lite telefonsamtal titt som tätt haha. Mina dagar ser exakt likadana ut nu för tiden, fy så trist men det är faktiskt sant. Skönt med helg ska det bli iallafall. :)

you complete me


mitt paket!

 
This is awsome! Jag har väntat på mina saker från e.l.f hur länge som helst och äääntligen kom dem! Ska testa lite imorgon, så ska jag låta er veta vad jag tycker. 
 
- Matt puder, ansiktsprimer, ögonprimer, puderborste, bronzing borste, 2 ögonskuggor i 4 skuggor, en vit kajal, ögonskuggsborste, ögonfransböjare, ögonbrynspenna, 2 lösögonfransar. :) :) :)

heey

haft en rätt ovärd men i helhet mysig dag idag! 

Började med att min klass skulle åka till riksdagen så alla mötes vid ropsten osv, sen så visade det sig att alla tunnelbanor var avstängda så det blev jättemycket krångel och tillslut fick våra lärare skjutsa oss dit haha. Sen var vi där ett tag, sen åkte jag, Andrea och Ena hem till Ena och käkade lunch, det var treevligt. Efter det fick vi gå tillbaka till skolan för att ha Kemi i 2 timmar. Mindre kul! Sen gick jag hem till Ena så hade vi det kueeel och fotade faktiskt lite haha! Efter det åkte jag och träna, sen promenerade jag hem och såg att mitt paket låg i brevlådan! Weey! Ska visa vad det är för något i ett inlägg lite senare! Nu har jag precis tagit ett långt bad och tittat på Gossip Girl. ♥

Q/A

Bor du på lidingö? :P Jag med, men i vilken klass går du? och jag gillar verkligen din blogg! :)
 
Svar: Yees, det gör jag. Jag går i nian! Tack så mycket :)
 
Alltså jag fattar inte du är ju 98:a, ska du redan börja på gymnasiet? 
eller är du 97:a?
 
Svar: Ja, jag är 98:a. Men jag började i ettan istället för förskolan när jag var mindre så har alltid gått med 97:orna, därför går jag ut "ett år tidigare". 
 
Är det nått mellan dig och peder eller är ni bara vänner? :)
 
Svar: Hahahahah.. nej, vi är bara vänner♥
 
Vad är det för app? Svara gärna i ett inlägg, Älskar din blogg!
 
Svar: Jag redigerar typ alla mina bilder på datorn. Pixlr.com! ♥
 
 
Vad heter den nike-modellen? (Skorna)
 
Svar:  Nike free run
 

haha

 
 

Cupid's got me in a chokehold

We even got a secret handshake
And she loves the music that my band makes
I know I'm young but if I had to choose her or the sun
I'd be one nocturnal son of a gun. 
 
She's got a smile that would make the most senile
Annoying old man bite his tongue
I'm not done
She's got eyes comparable to sunrise
And it doesn't stop there
Man I swear
She's got porcelain skin of course she's a ten
And now she's even got her own song
But movin' on
She's got the cutest laugh I ever heard
And we can be on the phone for three hours
Not sayin' one word
And I would still cherish every moment
And when I start to build my future she's the main component
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my wallet

Söndag


and out we go


 Min älskade bästavän! Nu drar vi ut iaf, lets rock this saturday

gymnasiesnack

 
Hallihallåå! Idag har jag varit på Hersby Gymnasiums öppna hus med Filippa. Det känns bra, jag har inte gått på något öppet hus och knappt payat någon attention på mina val så.. Det börjar ju liksom närma sig! Jag vet inte hur mycket jag lärde mig och tog in och sådär men det var alltid något haha. 
 
Vill egentligen inte börja på Hersby, mest på grund av att jag vill bort från Lidingö, lära känna nya människor och umgås i nya kretsar. Jag känner de flesta på Lidingö och kan tycka att det kanske blir lite trist med 3 år till av exakt samma människor haha. Men de flesta är coz så det löser väl sig :) Annars funtar jag på Östra Real haha. Men we'll see!♥ 
 
Jaja, hoppas ni haft en superbra dag, pusspuss! 

VILL SE

 
Verkar så jäädra bra!

fredag

 
hej babes, förlåt för dålig uppdatering. Fredag, woapwoap! 
Efter skolan åkte jag till torsvik (min gamla skola för er som undrade) och träffade på min gamla klass och sådär, jättemyys, och så träffade jag Adiam. Sen åkte vi hem till moi ett tag, åt och så haha. After a while kom min mamma hem så åkte Adiam och jag och min mami och min syster som kom hem idag från uppsala och handlade haha. Family-shopping, riktigt underskattat ♥
 
Ikväll är mina planer lite suddiga än så länge. Men vi får se :) Är ganska trött så lutar åt myskväll och kanske träffar Peder eller något, men vi får se. Kanske slutar med någon rolig utekväll? ;) Puss på er, ha en bra fredag♥

inhale&exhale


Plugg

 
Usch, nian alltså... Jättemycket att göra hela tiden! Vi har så mycket läxor och jag försöker verkligen komma igång med allt detta. Vi har grammatikprov imorgon och eftersom jag inte var med på hela förra veckan ligger jag efter i princip allting. Så ska sätta igång nu iallafall. Puss mina fina ♥

recipe

 
 
Hej mina vänner! Ska ge er ett jäättemumsigt och snabbt tips på en chokladmousse-liknande sak haha. Jag älskar choklad och om man blir akut sötsugen så fungerar det här alldeles perfekt! Den är mättande också så man orkar bara små portioner.. Gryyymt.
 
Blanda lite vanilj-kesella och kakao! Jag kör runt lite på måfå men det brukar bli bra haha. Använd vanlig kesella om ni inte är så förtjust i vaniljkesella för det tar över smaken rätt rejält, så kanske ni kan ha i lite stevia eller något (om ni använder naturell kesella) för att söta upp det hela. :)
 
Sen äre bara att äta! Jag har hallon eller apelsin till ♥

Daniel Wellington

Daniel Wellington klockarna är såå snyygga! En kille med Daniel Wellington klocka, yuum! Haha jättesnyggt på både tjejer och killar dock. Jag valde färgen Rose Gold på just de här "tjej"klockorna men om jag själv skulle välja skulle jag ta silvrigt på själva klockan, men det är bara för att jag inte passar i guld haha. Jaja, big wantie på en sån här godbit iallafall!

++++


Sponsrat inlägg: Telia HBO

 
Tror alla som läser min blogg vet vad Sex and The City är, am I right? 

Jag totalälskar iallafall det, har sett de båda filmerna och alla avsnitt typ 100 gånger haha. Vill typ vara Carrie Bradshaw.. Hennes garderob! Varenda tjejs dröm.
 
För er som inte vet vad Sex and The City handlar om är det i princip om 4 kvinnor som lever sitt liv i New York City. Det är Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda. De stöter på lika många motgångar som medgångar. Det händer saker hela tiden och ja, det är iallafall min typiska idé om hur det ser ut som en snygg fashionista i New York haha.
 
Om vi nu ska gå över till rubriken, Telia HBO. Där kan man då bland annat se massa avsnitt av just Sex and the City (min personliga favorit) men också massa andra olika serier. Sex And The City kan då ses med HBO som sagt precis som många andra program i Telia Digital TV. Sååååå, mitt tips till er.. Just nu kan man skaffa HBO gratis i 6 månader via Telia Digital TV! Hur grymt är inte det? Skulle inte missa den chansen.. :)
 
Läs mer och beställ HBO!

coooz


 
Heey boos! Vad har ni missat.. Well, på lördagskvällen så åkte först adiam hem till mig så köpte vi middag och åt det, jättecooz. Jag var forfarande sjuk as hell då men trött på att vara hemma haha så fixade mig och sådär. Sen åkte vi hem till Clara med Lucinda där det var lite peeps det var kuul ♥ Kom hem vid ett-två tror jag!
 
Söndags åkte jag, Adiam och Lucinda till Kungsträdgården och åkte skridskor haha, det var jättekul! Var så himla längesen så det var myys. Sen gick vi till Espresso House vid Stureplan och satt där resten av kvällen och käkade och så.
 
Idag har jag varit i skolan (efter en vecka, it was amaazaing :D) och efter skolan gick jag och Ena hem till henne och käka mellis innan vi drog och träna. Sen gick jag då på ett spinningpass med min syster, sen promenerade jag hem och åt middag och nu har jag precis badat, lagt ansiktsmask och såna saker. Ska mysa ner mig med någon film nu. Puss 

Q/A

Ååå var är solisarna ifrån?? Sjukt snyggaa
 
Svar: Haha får sjukt mycket frågor om dom, visst är dom! Spontanpanik-köpte dem på H&M i somras 2 dagar innan jag åkte till Cannes. Sämst kvalite, de gick sönder efter några veckor men vafan ;) 
 
Var har du köpt bikinin?
Svar: New Yorker, köpte den på Mallorca.
Vart är tightsen ifrån?!
Svar: Som sagt från drop of mindfulness haha. Finns på nelly.com

:) :(

 
Hej mina vänner. Har varit uppe hela natten och haft extrema attacker av smärta, så jag är väl fortfarande "sjuk".. Men ingen vet vad det är, det är så nedrans irriterande! Min mamma sa att det kanske kunde tyda på stress men är inte särskild stressad så  jag vet inte riktigt.
 
Igår hade jag planerat en riktig myskväll med min syster men det hände några saker så jag stack till Peder, så tittade vi på film och drack te och hade det allmänt cooz haha. :)
 
Nu ska jag packa mina väskor så mamma kan hämta dem och köra hem dem till henne och sen ska jag sminka mig, klä på mig och träffa Ena. Jag får helt enkelt bita ihop, tänker inte vara hemma. Hatar det! Puss

mallorca


freeejdaay

 
hej guys, det är fredag och jag är fortarande hemma från skolan. vafaaaaan! Vet ni hur tråkigt jag har det? Jag SAKNAR skolan? Något har ju hänt.. Nä men jag har så himla tråkigt, har ont och är verkligen trött på det här. Mamma kom förbi med massa medicin imorse också så vet inte hur jag skulle klara mig utan det.. Idag ska iallafall jag laga middag med Elinor (min syster) till min andra syster Hanna och pappa haha. Om jag kan pallra mig utomhus.. Vilket blir en stor accomplishment ska jag säga er haha! Hoppas jag är frisk så jag kan dra ut ikv också.. Vi får se vi får se. 
 
SEN VILL JAG HÄLSA TILL MINA MYSIGA KUSINER EMMA, IDA OCH JOHANNA <3 miss you

Svar på en fråga

 
En fråga ang. din träning, åker du och tränar själv? för jag har själv lite problem med det för jag vill verkligen inte åka och träna själv, jag är för sällskapssjuk haha men skulle gärna vilja! jag vet inte, det är väll antagligen så att jag inte har gjort det någon gång förut och tror att det är värre än vad det egentligen är osv, tackk för svaar! :)
 
Svar: Heej! Ja, jag hade också lite problem med det i början haha. Men egentligen, varför ska man vara sån? De flesta tränar ju själv, plus att jag tränar 100x bättre själv än med någon annan haha. Men när man är på gymmet bryr man sig bara om sig själv eller hur? Du skulle aldrig kolla på någon omkring dig och tänka: "Oj vad hon är ensam!". Men det går över i slutändan, ta bara tag i dig själv och tänk att den enda som kollar och fokuserar på vad du gör är DU

Cara Delavigne


Dreamloooook.

Sjuk

(best movie eeeeveeeeer)
 
Hej mina vänner, förlåt för lite slö uppdatering. Sen en vecka tillbaka har jag haft otroligt ont i magen lite då och då, men det har alltid gått över. I måndags gick jag hem från skolan med så ont i magen att jag inte ens kunde åka och träna. Tisdags gick jag inte till skolan och inte idag heller. Så ja, jag har mestadels varit sängliggande i tre dagar... Och jag får åååångest för att jag inte kan träna! Det rycker i mig men jag har så ont i magen så jag förstår att jag inte kan träna.. Men jag har ingen aning om vad det är. Min mamma har redan varit förbi och kollat (hon är läkare) men hon vet inte riktigt vad det beror på. Hon är dock påväg hit ikväll också, om det inte går över får vi åka in till sjukhuset och göra en röntgen eller något. Men vi håller tummarna, är trött på att vara hemma, vill träna och träffa mina vänner!  

åh vad jag saknar sommaren

 
bästa tiden i mitt liv so far, hade så roligt! Lägger väl upp inlägg jämt och ständigt om det, men jag saknar det verkligen. Får bara se till att 2013 blir minst lika bra :D

Visste ni att....?

 
.... jag har en hel scott disick mapp på min dator? HAHA jag äälskar honom
 
... jag klarar inte av folk som viskar..
 
... eller fötter för den delen. har typ sjukaste fotfobin och alla mina kompisar retar mig alltid för det och typ stoppar upp deras äckliga fötter i mitt ansikte haha så elaka
 
... jag är faktiskt en ganska bra lyssnaaree tro det eller ej
 
... är inte kär eller något för tillfället och jag tycker typ det är jättetråkigt haha.. fan jag gillar att ha en crusch! det är lite roligt ändå
 
... Aj löööv Mila Kunis och Miranda Kerr! Jobbigt snygga
 
... Jag hatar att vara blek
 
... tycker det är jättemycket lättare att umgås med killar än med tjejer. vi tjejer ska alltid blåsa upp det minsta llla så det blir typ ett tre-årsbråk. Helt sjukt
 
... Har aaaldrig ätit kebab haha
 
... hatar skolgympan!! hatar hatar hatar det är så sinnesjukt tråkigt! 
 

Life's natural highs


Q/A

Vem ska du gå med? :)
Svar: Haha weell, jag har ingen aning om vem jag ska gå med på balen än så länge! Men det löser sig ;) 
 
Typ ombre skulle nog vara skit snyggt på dig :D En fråga bara, har du löshår eller är det ditt äkta? För om det är löshår ser det verkligen jätteäkta ut!
Svar: thank uuuuu♥ jaa det har jag haha
 
 
Var kommer kläderna i kollaget ifrån?
Svar: Klänningen kommer ifrån chicnova.se, jackan ifrån Busnel, stövlar från Burberry, väska från Michael Kors, armband och klocka ifrån Marc by Marc Jacobs. 
 
Kan inte du göra fler collage med fina kläder? Du har jätte bra klädsmak! 
Svar: Haha taaack! Will do 
 
Vart är tightsen ifrån? skitsnygga!
Svar: Visst är dom?! Dom finns på Nelly.com, Det är yoga leggings från märket drop of mindfulness.

13 JANUARI

en bild för några veckor sen♥
 
Heeey
Idag är det söndag, vilket är jäätteskönt, och jag tänker bara vara hemma och ta det lugnt idag, kanske plugga lite och såna där saker. Tänkte träna men har vilodag idag så kan typ inte göra det haha. (Det är viktigt mina vänner, annars överanstränger man sig och då kan det bli så att man inte kan träna på fleera veckor osv..).
 
Igår hade jag faktiskt väldigt roligt! Jag åkte och tränade på morgonen, gick hem, duschade och började sminka mig och fixa håret och sådär. Det var stressigt men det gick haha! Sen åt jag middag och åkte hem till Peder. Så var jag där i typ en halvtimma innan vi promenerade till Sally. Där var det lite peeeople och ja, vi hade det roligt iallafall! Efter det åkte jag hem och kom hem vid halv två kanske. :)

träningswanties

 
This I want at the moment. I sommar ska jag införskaffa mig ett par färgglada shorts att gå ut och springa i också. :)

♥ tumblr ♥

 
länk till min tumblr
 
jepicly.tumblr.com

wanties


Hej snyggingar!

 
Hur är det med er? Jag vaknade upp vid halv elva-elva, käkade lite och sen fick jag så otroligt ont i magen så har legat och tyckt synd om mig ett tag nu. Egentligen ska jag på en släktsak idag, men jag vet inte om det blir så att jag följer med på den tyvärr.. Jättedeppigt, saknar mina kusiner ♥ Men vi får se! 2 timmar kvar.
 
Igår hade jag en jääättecoz kväll med Peder, Adiam och Lucinda. Efter skolan drog jag och Ena och tränade och det var jättesköönt hehe. Sen mötte Adiam och Lucinda mig, så gick vi hem till mig, åt och jag duschade och sådär. Sen vet jag inte riktigt vart tiden tog vägen men haha sen åt vi middag. Efter det kom Peder till moi och vi låg och tittade på film och tog det luuugnt. Sen vid halv elva fick vi nå ryck så vi drar ut med full mundering och har snöbollskrig, men det var typ daphnakrig för jag blev offer för precis alla snöbollar och blev helt dygnsur haha. Sen åkte Peder hem och vi drog hem till mig, sen vid 12-1 åkte Luci och Adiam hem till sig själva och jag gick typ och la mig. Jättemysig kväll med andra ord haha! 

Fredag imorgoon!!

 
Hjeelp vad veckan har gått snabbt! Vad skönt! 
Idag har jag varit i skolan, var på asbra humör hela dagen tills en kille i min skola bestämde sig för att kasta snöbollar på mig INOMHUS när jag satt och plugga vilket resulterade i en både dyngsur, iskall och suuur Daphna. Haha! Var bara allmänt irriterad efter det, så drog jag hem till min pappa som äntligen kom hem idag efter typ en månad borta i Thailand och Filippinerna! Så avundsjuk är jag, japp japp. Så lagade jag och min syster middag och så åt vi det alla tre. Det var supermysigt, sen tog jag och min syster en promenad hem. Det är ju verkligen sviinkallt ute!? Vad händer liksom.. Trodde Vintern skulle ta slut. Nu har jag pratat i teflåån typ hela kvällen med Peder och smsat och sådär. Ska typ plugga lite (??! läxor redan liksom) och sen ska jag hoppa i säng, var nästan så att jag missade bussen imorse.. 

Wanna help me?

 
Tycker ni att den här klänningen skulle bli lite för mycket att ha till en skolbal....? För den är ju såååå fiiiiin .. Kom gärna med förslag om ni typ känner andra färger eller något hehehe <3
 
(OCH NEJ det är ingen stress haha men jag är sån här, förbereder flera månader innan)

älskar verkligen den här låten

 
Kommer aldrig inte kunna lyssna på den, den är så underbar! Och texten är så jäkla bra, stämmer typ nästan in på mig exakt haha. Eller, ja vissa delar iaf. :) 

Hur var er första skoldag?

vet inte riktigt när detta var meeen.. heej
 
IIh tyckte det var jättekul att komma tillbaka och träffa alla! Har varit på toooppeen humör hela dagen, till och med när alla började kasta snöbollar på stackars lilla mig haha.. Va i heelveeteeeee likssoom
Ne men jag vaknade ju upp till världens snökaos, var ju inte det roligaste att spendera 20 minuter på att platta håret för att förstöra det på 2 sekunder så fort man kom utanför dörren. Menmen! Efter skolan åkte jag hem lite snabbt, käkade, drog och tränade och nu har jag typ kommit hem för ett tag sen, satt och snackade med Peder i telefon ett tag ossåå.. men ska duscha och äta och sådär nu, puss 

Here we go..

 
Godnatt på er, hur jag ska lyckas somna är ju ett mysterium, kommer troligtvis ligga uppe med mobilen tills jag däckar vid 4-tiden.. Släng iväg ett sms vettja! Haha, nä, men ska borsta tänderna och slip into something more comfortable innan jag hoppar in i sängen. Ett halvår och ett av de stressigaste/roligaste halvåren i mitt liv to come. Nationella, Gymnasieval, Bal, Niornas middag.. Aaaallt! Let's dooo thiiizzz 

Ångest att skolan börjar imorgon

min goda fruulle (mild lättyoughurt vaniljsmak med bananskivor och hasselnötter)
 
Usch tycker det är jättejobbigt att komma tillbaka haha. Har vänt på dygnet toootaaaalt under lovet, somnar vid 3-4 och går upp vid typ 13.. Inte det smartaste men det blir ju lätt sena kvällar liksom. Men men! Idag ska jag förhoppningsvis träffa Ena som ääääntligen har kommit hem!! Har också planerat en promme med Sally och tror jag ska försöka träffa några andra också haha.. Jag gör alltid sådär, planerar typ 100 saker på samma dag och förväntar mig att hinna med allt.. Men äsch det löser sig haha. Ska också duscha och göra mig så taggad inför imorgon som möjligt haha. Puss

Färga håret?

 
Tycker allt är lite trist at the moment och är lite sugen på en stor förändring i mitt utseende och på att färga håret hehe. Antingen göra någon mörk ombre-liknande färg som Lily Aldridge har till exempel, eller någon ljusare variant, typ lite cendré/askblondt? Eller tja, lite mörkare än askblondt... Vad tycker ni?

Q/A

Hörde att du och bill var tillsammans igen!! :D Grattis
Svar: Hehe well then you got that wrong, det är vi eeej 
 
Kan du lägga upp en snygg outfit? Ska shoppa i helgen och vet inte riktigt vad jag vill ha hehe.. Vad skulle du köpa?
Svar: hehe skulle tycka den här outfiten var suuperfin. älskar marc-jacobs smycken
 
Howz your loovelifeeee hehee?
Svar: Weeeeeell 2 be honest är mitt lovelife pretty dead at the moment, är ganska singel men vafan det är inget att deppa över haha. Har typ 70 år på mig att hitta rätt man för mig så tänker inte som femtonåring deppa över det ;) Så länge har jag så kul jag kan som singel haha!
 
Vad är dina framtidsplaner? Jag tycker det är så himla svårt att veta med tanke på gymnasiet nu och allt.
Svar: Åh jag veeet! Jag håller med dig helt och hållet, är jättesvårt verkligen. Men egentligen, hur viktigt är gymnasiet? Det är universitetet som spelar mest roll i stort sett eftersom det är då man går vidare till jobblivet. Det finns i och för sig de som hoppar av gymnasium och allt sådant men nu pratar jag från min synvinkel. Jag tänkte gå klart gymnasiet, efter mina tre år ska jag ut i världen och resa, precis som min syster Laura har gjort. Hon åkte till Frankrike, Antibes för att jobba på en lyxyacht som personal. Just nu är hon på en båt som heter Lady Lara (googla det, helt sjuk båt) och dom befinner sig i Karibien at the moment. Hon har varit princip överallt och hon lever verkligen drömmen, så jag ska göra som henne. Sen kommer jag väl tillbaka efter ett år eller två, sen vill jag plugga vidare. Antingen i USA eller i Sverige! Jag tror jag vill jobba med PR och sånt när jag blir "stor" iallafall, men tycker typ jag är för ung för att bestämma såna saker nu. Gymnasievalet är iallafall det svåra valet som är aktuellt nu och det lutar mot Lidingö Gymnasium. Men har ingen aning..

5 steg till din drömkropp

 
- Drick MASSA vatten. (2 liter per dag, 8 stora glas)
 
- Ät var tredje timme eller 6 gånger per dag. Då sätts metabolism igång och kroppen lär sig att det är okej att förbränna kalorier.
 
- Svält inte dig själv och försök inte gå ner typ 10 kilo på en vecka. Om viktnedgången går ner för snabbt så kommer den gå upp minst lika snabbt igen. Ge det tid, med rätt träning och rätt mat så kommer det funka och få det att vara långvarigt. 
 
- Kondition minimerar fett, styrka skapar muskler och "tajthet". Därför är det bra att kombinera båda och inte fokusera på en enda sak. 
 
- Variera träningen. Gör inte samma sak varje dag för då sliter du ut på musklerna istället för att bygga upp dem.

because the truth hurts and the lies feel


Vad skulle ni helst vilja ha på video?

 
Min vardagssminkning eller min festsminkning? (med tanke på att ni har frågat om en sminkvideo ganska många gånger hehe)

+++++


Svar på två frågor ang. träning

 
Hur ofta tränar du och vad brukar du göra för saker? + vad äter du en vanlig dag?
Svar: Tränar fem gånger i veckan. Asså tja det är ju olika men jag brukar alltid börja med kondition som "uppvärmning" och jag brukar springa, crosstrainer eller köra på en maskin som är typ som en trappa (min favvo, den är grym) i 10 minuter. Sen brukar jag köra lår och rumpa, 100 reps på varje, det är tre olika maskiner. Sen kör jag styrka och fokuserar mer på olika saker på olika dagar men kan bli till exempel armar och sånt som jag kör då rätt länge. Sen brukar jag köra kondition igen, sen stretchar jag, sen promenar jag hem och det är ungefär 2 km. :)
 
 
Asså rent matmässigt har jag ingen särskild plan vilket jag kanske borde fixa haha. Men äter inte så mycket skit och onyttigt och sånt. Jag gillar typ inte snabbmat längre heller så det äter jag inte. Men jag är verkligen en sockerberoende människa men sen jag började träna har det försvunnit gradvis. Brukar ge mig själv en onyttig dag i veckan också haha. Undviker pasta och vitt bröd och sånt, men som sagt har jag ingen riktig plan! På sommaren är det så mycket lättare att äta nyttigare dock, då äter jag typ jordgubbar och vattenmelon varje dag haha.. Men men, ät vad ni vill skulle jag säga, det tar så mycket onödig tid om man ska grubbla på sådant.
 
 
Jag har det så jävla svårt att komma iväg till gymmet, hur gör du för att hitta motivationen och så vidare?
Svar: Tja, det är olika från person till person såklart men man kan alltid ändra på såna där saker. Innan jag kom igång rejält med träningen som jag gör nu var jag typ världens lataste, skulle aldrig gå upp tidigare för att dra till gymmet liksom haha. Så jag tog bara tag i mig helt plötsligt och kände att det var dags för lite förändring. Men jag vet inte.. Har du något ex du vill visa vad de har förlorat haha? Sommaren 2013? Du kanske vill passa in i den där klänningen som är 3 storlekar för liten? Du kanske vill bevisa att du kan för alla som någonsin har sagt att du inte kan? Hitta det så kommer du klara det! Det tar 21 dagar att göra något till en vana, så 21 dagar med regelbunden träning och någorlunda nyttig mat är den svåra biten.You can do it! 

Fem grymma träningslåtar

 
as you guys know gymmar jag rätt mycket och jag klarar verkligen inte av att gymma utan gryym musik som taggar till  mig.
 
Här har ni min spellista och här nedanför har ni några av mina favorit-träningslåtar!
 
Titanium - David Guetta ft. Sia
 
Scream and Shout - Will.i.am ft. Britney Spears
 
Flytta på dej - Alina Devecerski
 
Til' I Collapse - Eminem
 
Gettin' over you - David Guetta och Chris Willis ft. Fergie & LMFAO
 
We got the world - Icona Pop
 
Who's laughing now - Jessie J (ÄLSKAR den här musikvideon också haha)

black and white


my babies!!

 
älskar mina hunters :) fick dem i julklapp, mamma beställde hem dom från london så de blev lite försenade haha. fick dom iaf för två dagar sen, vaknade upp med ett stöört stort paket i köket hahah. Men they are very pretty :D <3

songs of 2012

 
sjukt grym

turn offs och turn ons på killar


 
Turn offs: 
 
- när de blir sjukt packade och typ inte kan prata eller gå ordentligt, bara pinsamt
 
- osäkerhet
 
- mixade signaler. Att leka svår kanske funkar i början men när man har hållit på ett tag fram och tillbaka och båda egentligen vet man vad vill är det bara sjukt irriterande och jag tröttnar iallafall på en gång då
 
- när de håller på med flera tjejer, vilket är typ en självklarhet. NEJ man blir inte typ tävlingsinriktad av det man blir äcklad haha
 
- lögner. när de försöker förklara bort sig
 
- när de säger typ "lugna dig" "chilla ner" osv, aaah får panik på sånt
 
- för självsäkra människor. De som går runt och typ tycker dom är bäst och vet att de är snygga osv, också sjukt avtäntande haha.
 
- såna som ba orrooozz ORREEE woooh ska bazzza orraaaaar. man ba väx upp och lär dig respektera människor 
 

Turn ons:
 
- Sociala killar! så roligt att träffa någon på en fest och så slutar det med att man har världens längsta konversation med honom
 
- tofs mhmhmm hehe
 
- killar som inte skäms är man är ute på stan med dom. Typ presenterar en när man träffar hans kompisar och såna där saker, det gör en så stor sak
 
- jag äälskar killar som är rakt på sak. rakt på sak med vad dom vill liksom och när och såna saker. jag blir sjukt irriterad på folk som slingrar sig och har sig det är så jävla störigt haha
 
- kavajer är så snyggt!! hahaha jag vet inte varför jag har fått ryck, tycker alla killar blir så sjukt fräscha i en svart kavaj och en vit skjorta typ. 
 
- när blickarna möts och han ler mot en. iiihh best feeling ever

facebook <3

Hur länge sen var det man var typ helt galen i facebook liksom.. Har blivit kär på nytt typ. Har iallafall ett album inför 2013 nuuue! Jättecooz. :D

några frågor, mina svar

 
Hur länge hade du din tandställning? 
Det är iallafall jätte fint nu, vill bara säga att jag är as pepp på att ta ut min! 
Älskar din blogg! 
En annan fråga också, har du bott på snårstigen? Venne om det var du men tror typ att vi nästan bodde grannar.
 
Svar: 1. Jag hade min tandställning i typ ett år. Taack!
2. Ja jag bodde på snårstigen när jag var mindre innan mina föräldrar skiljde sig haha.
 
Vad fick du i julklapp?

Svar: Kan berätta det i ett annat inlägg! 
 
Snyggaste killen du känner?
 
Svar: aah den var typ svår haha. Vet faktiskt inte!
 
Något du ångrar från 2012?
 
 
Svar: Jag tycker man bara ska blicka framåt. Det finns alltid saker man ångrar men vad fan gör det?
 
Hur är Andrea Lindelöw som person? Och Lottie Lindmark?

Svar: båda är huuur mysiga som helst

Kan du visa hur ditt rum ser ut? 
Hur fick du läsae? 

 Svar: 1. Hehe någon gång kan jag väl deeet. 
2. jag har typ inga läsare lol
 
Vart kommer den röda klänningen från?
 
Svar: Rare London! 

2012 - liten lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Aaaabsolut!!

 Hur har ditt 2012 varit? Både upp och ner, men skulle säga att det var gryymt

Största misstaget iår? För många men vafan, blicka fraaam

 Tror du att år 2013 kommer blir bättre? absolut

 Blev du kär i år? Ja.

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Många.. Bland annat 3 april, 31 december 2011-1 januari, 15 augusti, 20 augusti, 7 juli, 1 juni.. Haha asså jag har så jävla många datum i huvudet. 

Vad är din största framgång 2012? Mina vänner!

 Bästa köpet? Ingen aning

 Vad spenderade du mest pengar på? Typ onödiga saker haha

 Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? This is love, Heads will roll, Tandtråd, där palmerna bor, Girl's just wanna have fun, Trouble on my mind osv osv osv osv

 Vem har du umgåts med mest? Tror det var alla jag var med i somras.. Typ Theo, Li, Jessica, Adiam, Lucinda, Björn, Karl, Carl, Vanessa, Sebbo m.m.. Eller jag vet inte.. Men okej i genomsnitt typ Lucinda, Bill, Filippa, Adiam och Peder kanske? Nee jag vet inte hahah

Bästa minnet från 2012? Hela sommaren typ

 Hur många kysste du? Hehe jag vet inte riktigt, nåra stycken

 Har du haft ett förhållande under 2012? Yes

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Aaa

 Vad önskar du att du gjort mer 2012? Pluggat, tränat och kanske ansträngt mig mer i mina relationer eller vad man ska säga haha

 Vad önskar du att du gjort mindre? Mycket

 Favoritprogram på tv? Hmmmhmmhmhm awkward eller gossip girl 

 Största musikaliska upptäckten? Donnodonnodonno

 Något du önskade dig och fick när du fyllde år? kommer typ inte ihåg vad jag fick haha

 Vad gjorde du på din födelsedag? Var med Victor och min family

 Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Absolut, det finns det väl nästan alltid

 Vad fick dig att må bra? Mina vänner

 Vem saknade du? Ett par stycken

 De bästa nya människorna du träffade? Asså det är för jävla många haha. Men är sjukt glad att jag lärde känna Adiam till exempel

 Vad vill du säga till dig själv inför 2013: DU ÄR BÄÄÄST


2013!!!

 
Hur sjukt är inte det här?! Det är ett nytt år, heeela 2012 har gått förbi! Helt sinnesjukt. Tror det här var det absolut händelsefulla året i mitt liv, det har hänt så nedrans mycket och jag har haft så många helgalna kvällar! Lika många tårar som skratt och lärt känna så många nya vänner.
 
Hade ett helt ok nyår, var roligt i början och tolvslaget spenderade jag med mina underbara vänner och sen blev det lite kaosat till slutet igen. Nu ska jag glömma alla mina gamla bekymmer och lägga allt från 2012 bakom mig, ska bara blicka framåt och inte bak. Är så excited! Nu rockar vi 2013 babes! ♥

RSS 2.0