autumn leaves

 
Hejhej!

Sitter i vardagsrummet med en lampa tänd och Paradise Hotel på fullskärm haha. Insåg inte förrns nu att det faktiskt är Måndag idag! Känns som en äkta slapp-söndag.. Menmen. 
Idag har jag faktiskt gjort relativt mycket. Jag och Vendela har ett arbete tillsammans i skolan då man bl.a. ska interjvua ett företag så vid halv elva åkte vi in till stan! Sen begav jag mig hem för att käka lite lunch och sen vidare till tandläkaren (som f.ö var så onödigt då min tandläkare var lika okunnig som jag angående mina tänder.. hello it fucking hurts). Sen åkte jag och mammi och handlade lite mat och såååå, sen åkte vi hem och jag käkade (igen hehe) och åkte och tränade. Sen har jag packat lite och duschat och sådär.
 
Imorgon bitti beger jag mig till London för att hälsa på min syster. Ska bli supermysigt och hoppas jag får lite nödvändiga inköp gjorda. Har t.o.m. en lista! Då är det allvar.. Annars är mitt liv inte så superhändelserikt. Längtar tills halloween! My costume is under construction... ;) ♥

Fredag

 En enormt mysig frukost med Tilda för några veckor sen. Underskattat alltså! Bästa målet på hela dagen.
 
Hej på er!

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och ska snart bege mig till stan en snabbis för att inhandla lite roligheter på en fitness-affär, haha. Älskar att gå in där, men så fort jag kommer in känner jag mig så felplacerad bland alla gigantiska proteinpulver och bulkiga muskelmän. Menmen! När jag är klar med det (som jag hoppas går snabbt!) ska jag hem, käka lite mellis och åka och träna. Har varit sjuk i två dagar så har missat en del som jag måste ta igen, rent träningsmässigt. Alltid lika jobbigt då musklerna och konditionen försvagas så pass snabbt och speciellt av eventuella sjukdomar. Menmen!
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt med min fina mamma. Har egentligen rätt mycket matte att ta igenom också, men vi får se om jag orkar öppna matteboken.. 
 
 
Det är dock äntligen, äntligen fredag och äntligen helg. Min helg är ganska oplanerad faktikst. Önskar jag hade planer och så men har vissa begränsningar nu 30 dagar framöver som gör att jag tyvärr inte kan göra allt jag önskar.. Kanske berättar det någon dag framöver, annars får ni veta när allt är klart! Puss på er 

RSS 2.0