Fredag

 En enormt mysig frukost med Tilda för några veckor sen. Underskattat alltså! Bästa målet på hela dagen.
 
Hej på er!

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och ska snart bege mig till stan en snabbis för att inhandla lite roligheter på en fitness-affär, haha. Älskar att gå in där, men så fort jag kommer in känner jag mig så felplacerad bland alla gigantiska proteinpulver och bulkiga muskelmän. Menmen! När jag är klar med det (som jag hoppas går snabbt!) ska jag hem, käka lite mellis och åka och träna. Har varit sjuk i två dagar så har missat en del som jag måste ta igen, rent träningsmässigt. Alltid lika jobbigt då musklerna och konditionen försvagas så pass snabbt och speciellt av eventuella sjukdomar. Menmen!
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt med min fina mamma. Har egentligen rätt mycket matte att ta igenom också, men vi får se om jag orkar öppna matteboken.. 
 
 
Det är dock äntligen, äntligen fredag och äntligen helg. Min helg är ganska oplanerad faktikst. Önskar jag hade planer och så men har vissa begränsningar nu 30 dagar framöver som gör att jag tyvärr inte kan göra allt jag önskar.. Kanske berättar det någon dag framöver, annars får ni veta när allt är klart! Puss på er 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0