Vet att du inte är bra för mig, tror jag behöver dig ändå

 
 - Norlie & KKV - Ingen annan rör mig som du - 
https://open.spotify.com/track/33aviAAemgEyRC2gJOOLw0 

My birthday

Djurgårdsbrunn
 
Heej! Igår fyllde jag år. Jag har aaaalltid älskat att fylla år, världens bästa dag på året. I år kändes det dock inte lika mycket, ska jag vara ärlig så kändes det inte ens som jag fyllde år haha! Menmen. 
 
Jag började iallafall dagen med att åka och äta brunch/lunch på Djurgårdsbrunn med min fina pappa. Så god mat och fint är det där, älskar djurgårdsbrunn.  Carl-Philip och Sofia var där också haha!. Kändes lite spännande att stå och ta mat med prinsen himself bakom mig. ;) 
 
Sen åkte jag och pappa och hämtade upp massa ballonger och annat skojigt som jag skulle ha inför kvällen (min födelsedagsfeeeeest woopwoop), sen åkte jag hem och fixade och hade mig. Mot 9-10 tiden kom alla hem till mig och vi höll igång riktigt länge faktiskt! Hade en rolig kväll, med alla mina vänner, och fick sååå fina presenter. Har verkligen så fina kompisar. Nu har jag spenderat morgonen med att städa och nu ska jag föööörsöka plugga lite. Men är så galet trött. Hoppas ni får en bra och mysig söndag iallafall! ♥

FOOD

 
 
Ni vet hur mycket jag älskar mat va? Bra ;) Jag har iallafall skaffat mig en riktig MAT-instagram nu, där jag kommer posta bilder på det jag äter helt enkelt! Mina kompisar har tröttnat på mina hundratalsbilder så jag känner att det är dags. Följ gärna! ♥
 
FOOD_BY_D

daphnaz.tumblr.com

 
Bytt namn på min tumblr
JEPICLY.TUMBLR.COM > DAPHNAZ.TUMBLR.COM

months

 

ADIDAS BY STELLA

 
Införskaffade mig dessa otroligt sköna men främst SNYGGA träningstights från Stella McCartney's kollektion för adidas häromdagen... Är så nöjd! :) 

RSS 2.0