Lev

 
Hejhopp. Ni vet uttrycket "yolo"? Aa, jo, svårt att missa.. Många tar det som ett skämt och tycker det är töntigt, yadadadada. Och viiisst, det har blåst upp till något stort och i vissa fall skrattretande men samtidigt är det väldigt sant. Livet är vad du gör det till! Är du positiv, kommer de flesta situationer te sig vara bra och i värsta fall något att skratta åt i slutändan. Är du negativ kommer du däremot se världen i ett så himla mycket sämre ljus, den kommer bli grå, dyster, mörk istället för glad, färggrann, ljus.. Det handlar helt enkelt på hur man vill se världen. Jag säger inte att jag alltid ser världen på ett bra sätt, tvärtom, jag har många mörka stunder men när man väl tittar på världen med ett positivt synsätt blir allt så jävla mycket roligare. Det är lättare på sommaren då det faktiskt är ljusare, men samtidigt så finns det bra saker att se i allt. Att sedan se saker med en ständig press hela tiden.. "Nej, jag kan inte ta den där chokladbiten om jag ska vara i en bikini om 2 dagar. Kommer se plufsig ut.." blä blä blä. SKÄRP ER! Vet ni vem som bryr sig allra allra allra mest om erat utseende? JO, ni själva. Det är till och med så att ingen kommer lägga märke till er utan bara sig själva. I värsta/bästa fall kommer de endast jämföra sig med er. Tycka ni ser bättre ut. Det hela handlar om ERAT synsätt. Träna om ni vill träna, skit i all jävla vikthets, instagram press och så vidare. Skit i allt sånt, ät vad ni vill äta, gör det ni mår bra av och ha kul. Lev livet. För hörni, hur fånigt det än må låta, ni lever bara en gång, You Only Live Once.

Kommentarer
Postat av: seb

Cool, några av de gladaste i min sfär är riktiga fuckups medans några av de olyckligaste är perfekta framgångsrika östermalmare/lidingö/djursholms muppar.
Fokus på det vesäntliga kanske är tricket? looks och cash är nog inte det. Finns ju alltid någon som ser bättre ut och nån som är rikare haha en oändlig jakt som ingen vinner typ.
Men att vara nöjd med det man har och sig själv är ju en bra start och något som är ett "Stabilt" värde att luta sig mot.

2013-05-25 @ 08:00:48
Postat av: Anna

Ett inlägg helt i min smak! Jättekloka ord, resonemang och tankegångar! U go girl =)

2013-06-20 @ 21:42:07
URL: http://www.sugarrush.devote.se
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2013-06-22 @ 13:20:56
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: ida munther

så bra skrivet!

2013-06-22 @ 13:25:16
URL: http://idamunther.forme.se
Postat av: Madde Andersson

håller med :)

2013-06-22 @ 13:32:43
URL: http://ricos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0