wanties


++++


 

sweet nothing

Världens bästa lunch. 2 ägg + 1 banan + 1 dl grahamsmjöl
 
Heey peeps! Började dagen med att jag och Lucinda vaknade, käkade frukost och sen åkte vi och gymmade lite! Efter det promenerade jag hem, tog ett bad och sen kom Filippa förbi. Vi satt och myste och snackade, love!♥
Nu sitter jag och äter lite granola och tittar på tv. Ikväll ska jag troligtvis ut! Sämst att ingen är hemma, blir så otroligt tråkigt... Men vi får se. ♥

27 februari

 
Heejhopp! Vaknade upp, åkte och tränade, promenerade till Lucinda och sen promenerade jag hem. Nu har jag varit hemma i någon timme eller två, käkat lunch och duschat. Har inte något mer planerat för resten av dagen, ska väl ta det lugnt och kanske tagga upp mig för ikväll haha. Puss

The things we do for love


tre outfits, samma detaljer

Alla passar finfint med väskan, converse och en fin kloocka :)

dagens

 
kjol&tröja - bikbok, jacka a&f

söndag

 
hej på eeer! Jag har varit uppe sen nio men jag säger godmorgon ändå haha.
Så fort jag vaknade gick jag upp, drack en kopp kaffe och gick ut på en lååååång promenad.
Jag var ute i ungefär en timme, gick bara runt och funderade lite, det var så himla skönt. Jag pratade även med min älskade syster Hanna,som jag faktiskt sällan pratar med i telefon och sådär med tanke på att hon inte bor hemma, så pratade vi iaf i ungefär 20 minuter om mina problem haha, det var jätteskönt. Vi tänker ganska lika! Efter det gick jag runt i kanske tio minuter, sen pratade jag även med Filippa i typ 25 minuter. Jättecoz. Sen kom jag hem, käkade frukost och nu har jag precis duschat och ska göra i ordning mig lite. Ska åka in till stan med Mammi en snabbis, sen vill jag göra något kul så får se vad jag har för mig efter deet. Puss på er!

Bra start


gos


You flew me to places I've never been


hey

 
började dagen med att gymma, sen drog jag hem, efter det kom lucinda hem till mig och sen vid fyra åkte jag hem till Bill och kom hem nu. Gjorde ingenting särskilt, typ tittade på film och käkade middag. Har blivit så nedrans trött på sistonde tiden, orkar typ inte gå ut och festa varenda kväll haha. Jaja, vi får väl se om jag går ut imorgon ;) Är jättetrött och tänkte gymma imorgon på morgonen så ska sova nu. Puss 

I'm sorry loves!

lite mysiga bilder ifrån fridas blogg
 
Har faktiskt varit riktigt keff på att uppdatera, hehe. Men jag har inte haft riktigt ork, men jag gör ett litet inlägg till er nuuu! Igår fick jag ju lov som sagt, så på kvällen var typ alla tjejer i nian hemma hos Clara och käkade middag, titta på film och myste. Det var goosigt. Sen efter det drog jag hem vid elva kanske, gick och la mig vid tolv-ett och så vaknade jag dock upp 7 idag så är svin trött at the moment haha.. Men aaaa, det är iaf jätteskönt att ha lov nu haha, vila upp sig inför helgen! Idag har jag bara hängt hos Bill typ, vi slötittade på någon film och sådär haha inget specieeellt. Men det var kul det med! Sen pallrade jag mig iväg till gymmet, tog en promenad med Peder och nu är jag hemma, duschad och ska precis städa rummet lite smått. Spårat loov.. ;) Haha! Imorgon har jag inte några direkta planer actuallii jag ska typ träna på morgonen iallafall. :)

OOTD


lov!!


bekännelser

 
- har jättesvårt att lita på folk
- jag har ångest över att ALLA ska gå på hersby, kommer känna mig jätteinstängd
- jag har väldigt många nära vänner
- jag älskar hemmakvällar
- hatar douchebags haha, vissa älskar badboys men jag tycker verkligen inte det är "tändande" på något sätt
- tycker inte om att prata illa om folk så gör typ aldrig det
- jag har väldigt hetsigt temprament. kan bli sur för typ det allra minsta och sen släppa det helt efter en halvtimme vilket kan irritera folk något otroligt haha
- just nu känner jag verkligen att jag vet vilka mina "äkta" vänner är haha hur fånigt det än låter

Q/A

Vem hatar du mest i hela din skola?
 
Svar: Haha gud ingen!
 
Hej! Tänkte bara slänga in en kommentar haha. kollade igenom ditt blogg arkiv senaste månaderna och tänkte bara säga att din blogg är väldigt bra!! liksom varierat med bilder, kollage, text osv! trodde du skull ha en sån där ostatsig blogg, liksom två inlägg per vecka typ bara en bild och en mening eller nåt men din är väldigt bra! tror den skulle kunna bli väldigt stor om ett tag om du fortsätter så här! 
aja det va det jag tönkte säga, ps fortsätt blogga!
 
Svar: ♥ puss 
 
Känner du Victoria Winqvist?
 
Svar: Hehe neee hon dansade på min dansskola förut kommer ihåg att jag tyckte hon var hur duktig som helst för hon påminde om mig när jag var liten. söt tjeeeej
 
 
Kan du snälla svara i ett inlägg vart den fina färgglada ponchon kommer ifrån i collaget? JÄÄÄTTTE FIN OCH SVARA SNÄLLLAA! :)
 
Svar: Den har typ slutats sälja så har ingen aning! den är sååå cozi
 
 
Hej, hur många besökare har du på bloggen om dagen i snitt? 
 
Svar: Haha jättefå.. Men pallar inte satsa på bloggen ordentligt har haft för många bloggpauser för det
 
Vad tycker du är snyggast, mockajacka eller skinnjacka?
 
Svar: Jag vet inte! Mockajacka tror jag för det är inte lika mainstream hehehe på något sätt påminner skinnjackor mig om små fjortisar på grönan :pppp beror dock på hur man matchar det
 

Sunday

 
Förlåt att jag har varit lite lat på uppdateringsfronten på sistonde, har verkligen inte orkat haha. Jag har haft en rätt bra helg, absolut otydlig i vissa omgångar men ja, en bra helg haha. Orkar inte skriva ut allting hehe. Nu har jag en kväll fylld av matte, this is going to be so much fuun! NOOOT.

Men jag har bara 2 prov kvar sen är det lov, fy vad skönt. Vi slutar till och med på onsdag och inte på fredag. Hur lyckliga är inte niorna i vår skola haha. No more stress på typ en vecka! Väl förtjänt. Hoppas ni har haft en bra helg så ska jag försöka plugga och käka och sådär så får vi se när jag äntligen får sova haha.. Puss på er! 

time flashes by


Let her Go - Passenger

 
You only miss the sun when it starts to snow 
You only know you love her when you let her go
You only know you've been high when you're feeling low 
You only hate the road when you're missing home 
You only know you love her when you let her go 

Svar på alla frågor!

 Gillar du någon just nu? :D
Svar: Nää, jättetrist haha.. Lite skönt är det väl 
 
Kan inte du lägga upp lite snygga outfits för en kille hehe?
Svar: Det här är lite najjigga saker ↓
När fyller du år? och ska du ha moppe?
Svar: 28 mars! cant waaaait. Jag ska ta moppekörkort, ja, men jag vill hellre ha en moppebil.. :)
 
Hur är det med Jedward? Tycker du fortfarande om dem?
Svar:Åh, det där är så klurigt. Jag kommer alltid tycka om dem och sådär, men jag är inte alls lika galen som för något år sen haha. Jag skulle nog inte orka åka runt halva Sverige efter dom som det ser ut nu. Det är iof svårt att säga när det inte är aktuellt men jo, jag älskar dom och det kommer jag alltid göra, de har varit en stor del av mitt liv hur töntigt det än låter haha. 
 
Dina 5 favoritappar?:)
Svar: Instagram, Tumblr, Facebook, Spotify & Pixlr Express+
 
Vad har du för Kamera? Jätte fina bilder!
Svar: Min kamera är trasig hehe, men det är en Canon500D som jag har haft ibland (min syrras) och på de senaste bilderna på mig så är det Enas kamera, no idea vad det är för märke..
 
Vad tyckte du om Sminkprodukterna du fick hem ? =:)
Svar: Jag tyckte de var bra för att vara så billigt haha! Borstarna är ju helt himmelska ♥ Primerna är bra osså, ögonbrynspennan var lite för kletig och mörk för mig så den var jag dock inte så förtjust i. Men resten var bra, absolut! :)
 
Vilken linje och skola vill du gå på i gymnasiet? är du nervös? :)
Svar: Alltså ja, det är väl klart jag är nervös. Jag är nervös för att inte bli intagen, nervös för att lämna trygga grundskolan och nervös för att börja om helt och hållet. Gymnasiet är så jävla seriöst och jag tycker redan nian är så otroligt svår så jag är verkligen jätte osäker på om jag kommer klara gymnasiet haha. Mina val är ju bestämda men de kan ändras hela vägen fram till Maj. Än så länge är iallafall mina val såhär: 
 
Du pratade ju om balen förut.. Och jag undrar bara om man liksom blir uppbjuden för att gå dit? Isåfall, vem ska du gå med?
Svar: Alltså, man kan ju såklart gå med sina tjejkompisar, det är inget konstigt med det. Jag vill dock helst bli utbjuden för jag vill verkligen ha det som en perfekt balkväll haha. Men vafan, blir jag inte bjuden av någon jag vill gå med så är inte det hela världen! Jag har ingen aning än så länge haha, men det är typ 3 månader kvar saatt.. We'll see! 
 
Vilken linje vill du gå i gymnasiet??
Svar: Sam/Beteende, Sam/Sam eller Sam/Media-PR. Inte Natur haha!
 
Äter du bara ett äpple? :(
Svar: Hehe nee det är väl olika men jag brukar äta rätt niceiga frukostar. Knäckebröd med ost, grönt te, vatten och frukt av något slag brukar jag käka. Men Granola och lättfil är också svingott haha!
 
Får du nå spons på bloggen? :)
Svar: Njaa.
 
Kan du visa din garderob?
Svar: Jag har en ganska liten garderob och alla mina kläder är typ ihopmosade så jag tvivlar på om det skulle vara särskilt intressant.. Haha
 
Om du hade typ 2-4 tusen just nu att köpa vad du ville för vad skulle du köpa? 
(tänker mest i klädesväg) 
är trött på ALLT i min garderob känns det som men har samtidigt ingen inspo till vad att köpa..
Svar: Know the feeeling.. Alltså om du vill ha mycket saker så skulle jag satsa på enkla enfärgade (typ grå, svart, vit) stickade tröjor, vita blusar, sköna lite lösa t-shirts, jeans, militärgröna braxor, någon fin vardagsklänning.. Jag skulle liksom satsa på mer användbara saker och så, sen är det bara att styla upp respektive ner det med smink och smycken och hår och sånt.:) This is some nice stuffff: 

Första nationella

 
Heey you! Varit lite för lat för att uppdatera bloggen ordentligt men tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag börjar råplugga på buddhism som vi har prov på imorgon, sen måste jag även plugga lite till Nationella 2 Svenska skriftliga som vi har på fredag.. Så galet mycket plugg just nu, och jag har inte börjat på något känns det som. 
 
Idag hade vi första nationella provet ever! Aaah! Haha jag var faktiskt rätt nervös men det var inte alls lika svårt som jag hade förväntat mig. Det här var dock bara svenska läsförståelse och jag har väldigt lätt för just det. Men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken haha så tänker inte prata mer om det, blir bara jätte stressad. Hoppas det gick bra iaf :) 
 
Igår hade jag en timmas gympalektion, sen åkte jag hem och så kom Peder så åt vi luunch och chillade så åkte jag och tränade vid tre-tiden. Var där i typ 1 och en halv timma och tränade lite med David och Philip från min gamla klass, det var cooz. <3 Men sen gick jag hem, duschade och så sen åkte jag hem till Clara haha och åt middag med Sally, Ena, Filippa och Clara. Jättespontant och mysigt faktiskt! 
 
Nu ska jag plugga innan jag ska åka och träna vid halv sju. Puss puss puss

Lunch med Filippa


Bio


3 februari

 
Hej mina fina! Solen har skinit heeela dagen men tyvärr har jag bara suttit inne och pluggat.. Kul haha. Nä men det behövs. Har lärt mig om k-värden och grafer och allt vad det innebär. Sen har jag duschat, snackat i teflååån och käkat lite. Tänkte svara på era frågor lite senare och jag ska även se på bio med Lucinda så måste väl åka om en timme eller två, men hinner nog slänga in något inlägg innan dess. :) Puss
 

Har ni några frågor?

 
Har inte så mycket att skriva om atm, så vi kör på en liten mini "frågestund" haha. Just ask me whatever and i'll answeeer! pusspuss

frukooozt


mysdag

ph1: dö snygg tröja, alla killar köp köp köp!! ph2: fina filippa på coffehouse by george igår
 
Hej mina vänner! Igår var det fredag och som sagt kunde jag inte varit gladare, så sinnessjukt skönt med heeelg. Bara få ta det lugnt och inte gå upp tidigt hehe. Igår var jag faktiskt bara hemma med min syster och titta på film. Tycker det är så skönt att vara hemma nuförtiden haha, om man iof inte är på någon stört rolig fest.. Eller myser med någon dude hehehe.
 
Efter skolan drog jag hem igår, åt lite, bytte om, sen åkte jag in mot stan med Filippa och så fikade vi och gick runt lite. Jättemysigt, vi har inte hängt på hur länge som helst så det var nääz. Sen åkte jag hem och åt middag med min syster!

Muumms


RSS 2.0