Tandställning

Oj vad kul det är att se gamla bilder från när jag hade tandställning!
Tycker absolut jag ser annorlunda ut.. Även om jag HATADE min tandställning kan jag inte hjälpa att sakna det LIIIITE... är jag knäpp!? haha

SUMMER

Ballerinas - Tory Burch Scarf - Alexander McQueen Topp - Dorothy Perkins Kjol - Monki

saknar dig bästis

Två väldigt gamla bilder på mig och Nelly, haha.. Och inte så charmiga! Men jag saknar henne sååå mycket, vi har inte träffats på jättelänge! Känt henne ända sen jag var 7 år, världens bästa vän :) Love you SKELLI!♥

DÖD


...små gammal bild

Är heeeeeeelt död i kroppen just nu, har ingen aning om varför.. Men mina ben är helt döda haha!
Idag har jag varit med Lucinda och snackat i telefon mestadels av dagen haha, alltid lika mysigt! Är så himla glad över att jag alltid har mina kompisar att lita på och att stötta mig oavsett. Just nu behöver jag dom iallafall mer än någonsin och det är just därför jag är så glad över att jag har dom :)
Nu ska jag göra i ordning lite middag till mig och sätta mig framför TV:n nergosad i filten och bara ta det lugnt!
Hoppas ni har det bra :)

GOODNIGHT



MOMENTS

Den sista bilden är tagen runt 07:00 utanför John och Edwards hotell den 17 September 2011, bara någon minut innan dom kom ut för att prata med alla fans.. Oj vad sjukt egentligen, jag hade ingen aning om hur mycket det här skulle förändra mitt liv haha! Det låter helt stört, men det är faktiskt så, John och Edward har förändrat mitt liv så sjukt. Skulle nog varit 100 gånger bättre i skolan utan dom haha, men skulle nog också ha haft det mycket tråkigare.. ;)
Dom har gjort mig både glad och ledsen, men jag är ändå tacksam över att ha dom i mitt liv! Saknar dom så enormt just nu.. Får hoppas dom kommer tillbaka så snart som möjligt.
Tror ingen ingen ingen ingen kommer någonsin förstå hur det här känns, förutom dom som faktiskt är i samma situation som jag, att jag började som "ett vanligt fan", som skrek så fort jag såg en video på dom eller något men att att det har slutat så här, det hade jag aldrig förväntat mig dagen då jag blev helt galen i dom här två tvillingarna från Irland.

OUTFIT


THE BOYS WHO..


Tisdag

Är lite nere idag så jag fick stanna hemma från skolan för lite personliga anledningar.. Men nu ska jag käka lite lunch och begrava mig i massa filtar och titta på lite serier haha, så ska jag försöka intala mig själv att allt blir bra. För det blir det ju tillslut :)
Puss på er!

Mys


Svar på frågestunden!!

jag ser dig lite då och då och du har alltid så himla snygga kläder! skulle du säga att du är rik?? vart köper du det mesta av dina kläder?

 

Oj, tack så mycket! Nja, rik och rik. Jag är absolut inte fattig men jag är inte rikast i stan liksom. Hm, det är vääääldigt olika.. Men jag tycker Zara har fina saker, men jag tror jag högst har typ 2 plagg därifrån, haha. Jag vet faktiskt inte, det är mixat! Älskar American Eagle :)

 

Vad är det gulligaste Jedward har sagt till dig??? :D

 

Oj, jag har ingen aning.. Dom har sagt mycket! Men typ att dom har saknat mig, sen när John sa att jag inte kunde vara ful tyckte jag var lite roligt haha.. Och när han sa att inget var fel på mig. Nä men äsch jag vet inte, de mesta dom säger är gulligt!

 

Vem är din bästa killkompis? :)

 

Victor!

dina bästavänner?

Älskar du din pojkvänn?

Vem är din roligaste vän`?

Din galnaste vänn?

Älskar din blogg! <3

Jag har flera bästavänner.

Jag tror man måste älska någon för att vilja vara tillsammans med den, eller? ;)

Haha, jag vet inte, alla mina vänner är roliga! Min kompis Felix får alltid mig att skratta iallafall, haha.

Jag vet inte!

Tack så mycket sötnos!

 

Tycker du det finns nån mer snygg 98a tjej på lidingö??

 

 

Någon mer lol.. Nelly är skitsnygg! Men de allra flesta på lidingö ser ju bra ut, tycker jag iallafall haha. Alla är fina på sina sätt :)

 

Vad är du mest nöjd med på ditt utseende??

 

Hmmmm.. Min näsa kanske? Haha, nej men jag vet inte.

 

du är så himla vacker, jag måste bara säga det!! Jag förstår inte folk som inte tycker du är snygg, du har så jävla snygga kurvor och världens vackraste ansikte!! Skulle dö om jag såg ut som du. Så himla avundsjuk! Men till frågan då - Hur fixar du dig en vanlig skol-morgon? :)

 

Nej vad glad jag blir! Tack så jättejättejättemycket! :D Du är fin som du är, så var inte avundsjuk :)

Hm, jag vaknar, sköljer och smörjer in ansiktet, äter, sminkar mig lite, fixar håret och klär på mig. Brukar gå rätt snabbt haha, känner ingen tvång på att vara snygg i skolan direkt.. Så det brukar bli som det blir haha!

 

Vad ska du göra i sommar??

Ahhh usch sluta ångest!! Haha, jag har faktiskt ingen aning! Vi reser väl troligtvis bort någonstans med familjen annars har jag ingen aning. Är väldigt sugen på en språkresa till Irland, hehe.. Men vi får se vi får se!

 

vilken färg har du helst på dina strumpor?
hur ser din drömoutfit inför sommaren ut?
vilket är det bästa plagget du äger?
hur lång är du?

Vita låga!

Hmmm.. Jag älskar att ha en vit kjol/klänning och en stickad tröja över och sen antingen ballerinas, uggs, converse eller några typ av boots till. Typ alla skor funkar till den outfiten haha!

Mina vita stickade tröjor. Eller mina vita kjolar.. Haha, såna där basic-grejjer räddar alltid mig :)

Jag är 163 centimeter kort..

 

vart ifrån kommer den plisserade kjolen ifrån?

 

Allt i det inlägget kommer från BIKBOK.

 

Hur lärde du känna jedward?
Blir andra fans avundsjuka på dig när du är med dem?
Håller ni kontakt fortfarande?

Jadu haha ”lärde känna”, nej men vaddå, jag träffade dom första gången 9 juli sen kom dom tydligen ihåg mig så har det fortsatt typ.. Haha!

Ja, det finns absolut de som blir det. Men avundsjuka finns överallt :P

Jag antar att man kan säga det, ja. Just nu är vi inte direkt bästisar för ja, vi har bråkat lite men aa haha.

 

Frågor om Jedward :)
Vem är din favorit?
Vilken låt är den bästa av dom?
Vad brukar ni snacka om,hehe?
kram

Har ingen favorit, men brukar snacka mer med John, har bättre kontakt med honom. Men jag älskar Edward också, tycker bara han kan vara lite dryg ibland haha. Men han är bara människa ;)

Deras nya, men den har inte kommit ut än haha.. Fick ju som sagt en liten sneakpeak på den när jag och Filippa satt själva med Edward, superbra var den :)

Alltså allt möjligt.. Det brukar typ flyta på. Sist dom var här snackade vi ganska mycket om det nya albumet och Eurovison och sådär, så snackade vi lite om converse typ? Haha!

 

vad för aktivteter går du på?
hur många gånger i veckan tränar du?
vilka dagar tränar du?
hur tränar du?

Jag går på dans men har tagit en liten paus, så just nu gymmar jag bara.

Försöker träna minst 3 gånger men det är olika från vecka till vecka haha.. Ibland kanske det bara blir 1 gång medan det kan bli 5 gånger någon annan.

Olika :)

 

vilken är din favorit färg?
är en av edward killarna din pojckvän

Tråkig som jag är, älskar jag vit haha! Min favvofärg :)

Haha, nej.

 

 

BERÄTTA OM DIN POJKVÄÄÄÄN!! :D

Haha, finns inte så mycket att berätta.. Vad vill ni veta?


Söndag



Har spenderat dagen med att vara med min pappa, sola, sen åkte jag och tränade med Andrea och nu har jag precis tagit ett låååångt bad! Kanske träffar upp Nelly lite senare men vi får se hur det blir med det :)
Hoppas ni har det bra!

IF I WERE A BOY

♪ If i were a boy 
I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

EUROVISION



Hur sjuka var inte resultaten i år, på riktigt..?
Serbien, en så jävla dålig och trist balladlåt, kom tvåa eller trea, vad var det liksom.. Åh det är ju hemskt! Sen att Irland fick typ 30 poäng.. Det är bara sjukt, tycker så jävla synd om John och Edward! Whatever though, dom är fortfarande vinnare och jag är fortfarande stolt över dom, det är Europa som är lite messed up :)
GRATTIS TILL VÅR SVENSKA STOLTHET LOREEN DOCK, det var helt rätt att hon vann!

HÄFTIGASTE FRILLAN PÅ LÄNGE

how do i make a gif
...hahahahahha eller inte! Mitt hår är lite konstigt när det är alldeles nytvättat så nu håller jag på och försöker få ordning på det, så här söt är jag då.. Hahah!

ASK ME ANYTHING YOU WANT!!!



Jag veeet att jag typ aldrig har svarat på mina frågestunds-frågor när jag väl har haft frågestund, haha... Solly solly, men nu kör vi for real, SÅ FRÅGA PÅ SÅ LOOOOOVAAAAAAR JAG ATT SVARA PÅ NÄSTAN ALLT! ♥

Godmorgon!



Blir ju rätt trist att blogga om ni inte kommenterar ;)

DAGENS

Är det kul med outfit-bilder förresten? Ska jag fortsätta med det?


SKOLA

Godmorgon alla sockertoppar! Fredag idag, så skönt.
Har inga speciella planer på vad jag ska hitta på ikväll, men efter skolan ska jag och Filippa åka in till stan och plugga i solen, hur mysigt som helst. Kanske hon kan ta kort på min outfit också hehehehe! Men vi får se :)
Just nu sitter jag iallafall och råpluggar, vi har prov om 1 och en halv timma så jag ska fortsätta nu,
WISH ME LUCK!

HEELS


NATTI NATTI LOVES


DAGENS


NEW IN

Tack mammi!! ♥
(och nej, det är inte min skolavslutningsklänning haha)

Woopsidoo!

Haft en toppen-dag idag!! :D
Först åkte jag till skolan när alla andra var lediga dåra och hade hemkunskap vilket i och för sig var sjukt segt haha, men sen åkte jag in till stan med Filippa, gick runt och kollade lite i affärer och sen köpte vi med oss lite picknick (classic) och satte oss i Humlan i det fina vädret! hur härligt som helst :)
Sen satt vi där ett tag och chillade, sen kom jag hem vid tre-fyra tiden, satte mig utomhus och pluggade och solade lite.
När det började bli lite kallt, typ vid fem, gick jag in och rensade min garderob, dammsög och städade rummet haha, vilket också tog sitt lilla tag.. Fått mycket gjort och haft kul idag, vart på jättebra humör hela dagen :D
Visar vad jag har köpt sen! Puss

ABERCROMBIE



Filippas snygga shorts idag ↑

VÄRLDENS VACKRASTE


QUESTIONS/ANSWERS

Länk
Åh tack så mycket sötnos!! "Toppen" kommer från American Eagle, har vikt ner axelbanden. Kjolen är från Hollister och skärpet köpte jag för huur länge sen som helst, när jag var i Israel. :)
Haha nja, det kallas skugga.. Tack!

Pluggar i solen!


GODMORGON MINA ÄLSKLINGAR

Ha en superbra dag, njut av vädret och glöm inte att le extra mycket! :D

YOU'RE A STAR, THE SKY IS THE LIMIT


TODAYS OUTFIT


Tillbaka!



Fortfarande sjuk som tusan, men jag blev så bloggsugen hihi!
Just nu ligger jag i sängen och borde egentligen sova eftersom jag SKA till skolan imorgon oavsett hur jag mår (roliga är att alla andra åttor i min skola är lediga imorgon. Yey.) så det är bara att bita ihop och försöka bli frisk!
Menmen..
Idag har jag iallafall legat hemma, solat lite och sen åkte jag och mötte Lucinda ett tag, vi snackade och tog lite bilder. Hade det supeeertreevligt iallafall! ♥

Nu är jag sjuk på riktigt

Aldrig mått så dåligt som jag gör nu, det här är inte mänskligt. Förstår inte vad som har hänt men det här är hemskt. Förlåt, bloggar när jag mår bättre.. Puss på er!!!!! <3


Godmorgon!


Hollywoooooood

Nu ska jag åka till skolan, hoppas ni får en jättefin dag idag! Blir nog lika bra väder som igår :D Jag har iallafall på mig en klänning hehe, har lite panik vilka skor det ska bli.. Uggs eller Converse. Aja! Vi hörs senare puss puss

Sjuk



Hejhej!
Min dag har varit lite sisådär.. Började med att jag kom en halvtimma sent till skolan, sen gick väl skolan på rätt snabbt, sen skulle jag och Filippa in till stan och äta och göra en annan sak men så hade vi inga pengar och allt blev jobbigt haha, var så jävla hungrig.. Sen så åkte vi då hemåt och sen var jag hemma och pluggade.
Nu ligger jag sjuk, förkyld och har feber i min säng.. Inte världens bästa dag som sagt. Får hoppas det blir bättre imorgon! Puss

Summer


Natti natti


Förlåt mina älsklingar!



Jag vet att uppdateringen har varit sisådär, förlåt så jättemycket!
Igår var jag med Lili iallafall, vi åkte till Torsvik och satte oss med jordgubbar och bara snackade i ungefär två timmar, hur mysigt som helst! Gjorde upp världens bästa plan också, haha ;)
På kvällen åkte jag och Filippa in till stan men det blev lite rörigt så jag vet inte riktigt vad som hände hehe.. Men det var kuul!
Nu idag så vaknade jag och var precis lika deppig som i igår men sen så åkte jag och Filippa och köpte jordgubbar (SÄGER JU ATT JAG ÄTER DET HELA TIDEN, HAHA!) och sen åkte vi in till stan och chillade lite där! Sen åkte jag och träffade Lucinda och det var very lovely! Nu har jag precis käkat middag och sitter och dricker te, ska sätta igång och plugga nu. Men ni får ha det så jättebra så hörs vi, jag lovar! Pusspuss ♥

Lördag!



Hej på er sötnosar!
Har hänt lite jobbiga saker så jag har legat begravd i min säng i typ tre timmar nu.. Tur att jag har så fina vänner!
Idag tror jag att jag skulle träffa Lili och förhoppningsvis ska jag äta på Fridays med Filippa sen ikväll. Vill absolut inte vara själv idag iallafall, haha.. Ska smsa Lili nu, klä på mig och skaka av mig allt jobbigt! Hoppas ni har det bra så hörs vi senare, puss puss ♥

How am I supposed to breathe with no air


TIPS TIPS TIPS


+++++++++


Friday night

image descriptionimage description

Har haft en supersoft dag + kväll idag!
Städat mitt rum, solat lite och hoppat studsmatta haha! Vid fem-sex kom Nelly och vi gjorde i ordning kycklingwraps, jordgubbar och choklad och satte oss på studsmattan i typ en-två timmar och bara myste, det var verkligen superhärligt! Sen vid nio gick hon och jag hade lite tråkigt ett tag haha.. Sen kom Victor hem till mig ett tag och vi snackade om allt möjligt, myyys! Nu har han precis gått och jag ska dricka lite te, byta om till shorts och linne och krypa ner i min nybäddade säng. Hoppas ni har haft en sjukt bra fredagskväll så hörs vi imorgon!

...Ni har väl inte missat det här?


John har gjort en cover på Boyfriend!
Hur snygg är han inte i den här videon undrar jag... Nästan 2 miljoner views också, fan vad stolt jag blir :)
Har i och för sig bidragit med typ 1,9 miljoner views.. hahah, nejdå, men jag älskar iallafall den här videon, och jag är inte ensam! Har massa kompisar som faktiskt inte är intresserade utav Jedward ett dugg som tycker den är sjukt bra, men vad tycker ni?

QUESTIONS/ANSWERS


Tack så jättemycket! :D
One by One Satin Black heter min Mascara, den kommer från Maybelline och jag älskar den!

Trött

Hai hai på eeer!
Jag ligger fortfarande i min säng haha.. Fan vad illa.. Nä men jag är så jäkla trött och har lite ont i magen så jag vet inte ritkigt vad jag ska göra... Måste plugga, men på riktigt, det är "lov", tänker inte plugga haha!
Men nu ska jag ta tag i mig själv och hitta på något! Vi hörs senare, puss puss! ♥

Frukost


Mysig kväll!



Halllooo!
Ikväll åt jag på resturang med min äldsta syster och min pappa, det var supermysigt.
Vi åt på Grodan som ligger precis vid det nyöppnade Ladureé, så där gick jag förbi också. Det var tyvärr stängt, men fint ändå, haha!
Nu ska jag möta Filippa så får vi se vad vi gör, tror vi bara ska gå på en lugn promenix, är rätt trött faktiskt.
Puss på er!

QUESTIONS/ANSWERS


Den kommer från Lanvin och kostar lite drygt 30,000 haha.. Vet, den är urfin!
Tack så mycket :)
Det är ett linne från Elizabeth and James och en kjol från Nastygal.
Tack så mycket!
Forever21. Tack :)

SOMMAR OCH SOL


JEANSJACKA

Alla är ifrån Topshop! Min favorit är antingen den mörkblåa eller den persikofärgade. Vilken är eran?

Kristi Himmelsfärd



Åh vad det är skönt att vara ledig, helt sjukt!
Vaknade dock väldigt tidigt, haha.. Aja!
Filippa gick för ett tag sen och jag har käkat lite frukost och sådär, nu tänkte jag äta lunch snart och sen gå på en promenad hehe. Ikväll ska jag äta på resturang med min syster och min pappa och sen ikväll ska jag träna!
Vi får se om jag hittar på något annat under dagen, men än så länge ska jag bara ta det lugnt, hehe.
Hoppas ni har det bra iallafall så hörs vi senare! Pusspuss ♥

Maskinen

image description
Lite kassa iphone-bilder ↑

Kom nyss hem efter en sjukt rolig kväll med Filippa haha!
Vi åkte som sagt till Gröna Lund och skrek lite till Maskinen och hade det allmänt kul! Finns så jävla många roliga människor på Grönan ändå.. Gick fram en random kille och började sjunga för mig! Haha, var rätt kul faktiskt.
Jaja, iallafall hade vi en superrolig kväll och nu ska vi börja göra i ordning oss och lägga oss för att ha lite girl-talk! Mysigt :)
Hoppas ni har haft det bra så hörs vi imorgon, pusspuss!

Mys!



Hej på er människooooor!
Idag har jag varit och tränat, sen åkte jag hem, tog ett långt och skönt bad och hade lite girl-time, sen kom min älskade pojkvän och nu har han precis gått och jag sitter och har lite tråkigt hehe.. Men Filippa kommer snart så det är okej! Jag hatar att vara själv haha, är lite sällskapsjuk.. Menmen!
Ikväll ska jag och Filippa faktiskt till GRÖNA LUND! Wohoo, Maskinen! Näe men det ska väl bli kul haha :)
Hoppas ni har det bra iaf, puss på er! ♥

Wanties

Kommer från Jeffrey Campbell, så dom är ju inte helt gratis... Men jag har vääärldeeens crave för dom iallafall, för hur fina är dom inte?! Tänk till typ ett par svarta, tajta jeans och en vit t-shirt? Ahh dör

Sommar-avslutning

Tre fina outfits till skolavslutningen!

Tisdag



Hallå på er!
Just nu ligger jag här med en sjuk magvärk och tycker synd om mig själv.. Haha!
Idag har jag varit med Andrea, vi har pluggat och snackat och sånt där, jättemysigt :)
Sen åkte hon vid sex ungefär, nu har jag ätit middag och pluggat lite till.
Jaja, har inte gjort något intressant idag som ni kanske märker menmen.

THREE WORDS, EIGHT LETTERS


WHISTLE


2 år sen


BALLERINA


••••••••••••••••••••


Monday

Förlåt för en tråkig iphone-bild men det här hade jag iallafall på mig idag!

Kreativ rubrik va?... ;)
Näe, men idag är det ju måndag som sagt, alltid lika segt haha! Men det kändes faktiskt som typ, onsdag idag? Kanske för att vi är lediga torsdag+fredag. Så himla skönt förresten! Som ett minilov :)
Efter skolan åkte jag hem lite snabbt, laddade min mobil och sen åkte jag hem till Nelly och var där i kanske två timmar, hur mysigt som helst!
Nu har jag typ precis kommit hem, ska äta middag och sen får vi se vad som händer lite senare ikväll.
Jag uppdaterar er senare, ni får ha det så bra så länge, pusspusspuss ♥

Balenciaga

Tycker ni om Balenciaga-väskor?
Själv tycker jag kanske dom är lite överskattade, men jag vill ändå ha en, för dom är ju sjukt snygga!

Nytt


Godmorgon!

Några veckor sen..

Jag vaknade inte förräns nu vilket betyder att jag kommer komma MINST trekvart för sent till skolan, haha.. Woops!
Jaja, ville bara säga godmorgon så hörs vi när jag är hemma från skolan :)
Puss på er!

Instagram

Hoppas ni alla följer mig på instagram.. ;)
Heter iallafall @DAPHNAZACHARIAS



My Obsession

Alla som känner mig vet att jag äter jordgubbar HELA tiden, haha! Det är absolut det bästa jag vet.. Helt sjukt, äter seriöst minst 5 jordgubbspaket per vecka, haha!

 


++++++


BACK ON TRACK



Hej sötnosar!
Vad kul att ni har hittat tillbaka hit :D
Jag börjar om på nytt och vad passar inte bättre än en ny, fräsch design?
Den här fina designen har söta IDA gjort till mig!
Hoppas ni kommer tycka om den här bloggen lika mycket som den gamla, jag tror det kommer bli gryyymt iallafall!
/ Daphna

RSS 2.0