Så fint


Bästis


Skolavslutningskläderna

Skäms nästan lite över att den här fina klänningen visas upp i kassa mobilbilder och med en kass mobilblogg, men ni får helt enkelt tro mig när jag säger att den är 100000 gånger finare IRL!!

Fjärde bilden är då ett "skärp" som man ska ha i midjan, hade inte det på just dom där bilderna, haha.. Men hade det typ hela dagen, men ni får helt enkelt tänka er hur det ser ut! ;) Den är även låg i ryggen!

 


Imorgon är åttan över..

image description

Fy vad sjukt det känns,
om bara några månader går jag i nian och stressar över vilket gymnasium jag ska börja, hur det kommer gå på nationella proven osv.. Hela åttan har gått så sjukt snabbt! Ändå har jag hunnit med så mycket, bytt skola, fått nya kompisar och nya minnen, lärt känna John och Edward ännu mer, haft världens roligaste nyår och lite annat vi inte ska ta upp i bloggen HEHE! Nä, men över allt har jag väl haft det bra. Nu ska jag ha världens bästa sommar också så jag inte behöver sitta och deppa när det är 2 dagar kvar av sommarlovet. Puss på er, uppdaterar säkert med min skolavslutningsoutfit imorgon :D

TONIGHT, TONIGHT


Tjejdag!



Hallooo vänneeer! Haft en riktigt mysig tjej-dag idag :D
Fixat naglarna, smörjt in mig med 100 olika krämer, duschat, haft inpackning i håret och verkligen bara tagit hand om mig själv, varit så himla skönt. Ikväll har jag lite blandade planer, vi får se var jag tar vägen haha! Ska iallafall äta middag med min family, sista middagen med min syster innan hon åker tillbaka till Frankrike.. Buhu!
Jaja, ni får ha en superbra lördag så hörs vi senare! Pusseluss

SOMMAR-OUTFIT


Hej vänner!



Hoppas ni mår bra, med mig är det finfint!
Haft en rätt chill dag idag, började med en lallig dag i skolan haha sen så åkte jag och Filippa hem till mig och chillade lite sen åkte jag och mötte Bill lite snabbtt!
Nu har min syster precis kommit hem från Frankrike där hon har varit i flera månader (!!!!!) så ska spendera resten av kvällen med min family!
Kram

HOODIE ALLEN

Hoodie Allen, eller Steven Markowitz som han egentligen heter, är då en sångare eller vad man ska säga från USA!
Jag hittade honom för kanske 1-2 månader sen och jag äääälskar hans låtar hehe! Jag har sjukt blandad musiksmak, gillar typ allt från Adele till Maskinen.. Menmen hehe, här har ni iallafall min favoritlåt ↓

No faith in Brooklyn

LAST NIGHT


HOW TO MATCH: JEANSKJOL


BÄSTIS


Nationaldagen

 

1: Niornas middag 2: jag och andrea igår
Glad nationaldag på er, om man nu kan säga så, haha!
Iförrigår var jag i skolan tills tio på grund av niornas middag då vi skulle servera och sådär, sen åkte jag och några kompisar ner till vallen och satt där i kanske en timma eller något, sen åkte jag hem.
Igår var jag på tjejmiddag hemma hos Gabrielle, det var supermysigt!
Idag ska jag träffa Nelly så jag ska hoppa in i duschen nu men jag kan säkert lägga upp bilder och sånt senare :)
Puss & Kram

Påväg till skolan!


mums


Ny dag, nya tag

Godmorgon älsklingar! Även om det regnar idag så får vi se till att det blir en superbra dag :D Förlåt att jag inte bloggade igår, var otroligt nere för en jobbig sak som hände, men när jag vaknade imorse så var det bara att skaka av sig det, finns ändå inget jag kan göra åt saken, så jag tänker leva mitt liv som vanligt med mina underbara kompisar! Är ni med mig?! Haha, oj vilket peppinlägg det här blev.. menmen! Ha en bra dag så hörs vi senare :) puss


WHEN A HEART BREAKS, IT DON'T BREAK EVEN



They say bad things happen for a reason, but no wise words is gonna stop the bleeding.

RSS 2.0